Erika László

94 értékelés

Dr. Szemerey Balázs István plasztikai sebész

Lassan 5 éve tart a kálváriám Szemerey Balázs Istvánnal. Első fokon megnyertem a műhibaperemet ellene. A szépségiparos nem vállalta be a felelősségét, inkább kidobott a praxisából, nem mérve fel annak következményeit. Hosszú évekig - talán élethossziglan? - pereskedésre ítélte magát. Egyezkedés helyett inkább a rendőrségre, bíróságra rohangált. Senkinek sem ajánlom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Sarkadi Györgyi ügyvéd

Nagyon hálás vagyok dr. Sarkadi Györgyi ügyvédnek, a legjobbnak, akivel eddig találkoztam. Polgári peres ügyemet sikerre vitte. Pontosan és jól kommunikált a bírósággal, a bizonyítási indítványaimat nagy gondossággal készítette el. Köszönet neki!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Szemerey Balázs István plasztikai sebész

Szívből örülök, Anika, h Te jó tapasztalatokat szereztél Szemerey Balázzsal. 5 évvel ez előtt - azóta tart a kálváriám, de már nem sokáig, mert december 6-án jogerős lesz a megnyert műhibaperem - engem nem világosítottak fel, mivel jár - a ráadásul invazív - beavatkozásom. A műtéti beleegyező nyilatkozatom sematikus volt, nem tért ki a műtéttípusra és a lehetséges szövődményekre. Engem nem hívtak vissza telón, nemcsak időpontot egyeztetni nem, hanem a súlyos következményekkel járó (hatalmas bevérzés) műtétem után sem, hagytak szenvedni a sok pénzért, amelyet kifizettem - amelyről ugye számlát sem kaptam. Mindez, h Neked ilyen jó tapasztalataid voltak, köszönhető nekem, az "úttörőnek". Rajtam, a véremen és a szemem világán át (és a pénztárcáján keresztül is) sok mindent megtanult Szemerey Balázs, hajrá, csak így tovább!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Csorba Éva plasztikai sebész

Konzultációm volt dr. Csorba Évánál, jó szívvel emlékszem vissza rá. "Ember volt az embertelenségben." Szívesen rábíznám magam, komoly, jól képzett, humánus orvos, nem beszél mellé, nem utazik a pénzre. Csak ajánlani tudom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Orczy Kalandpark

Szeptemberben voltak az Orczy kalandparkban, mesés volt! Ötvenvalahány évesen nem néztek ki,nem nevettek ki, a személyzet maximálisan segítőkész volt. Jók a pályák, kettőt sikerült végigcsinálnom, utána úgy aludtam mint a bunda, jól kifárasztott. A hely is szuper, zöld, jó a levegő - AJÁNLOM MINDEN KOROSZTÁLYNAK!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Revital Szépségközpont

A Revital Szépségközpont exkluzív, kulturált, meleg hangulatú szalon a Duna partján, remek szolgáltatásokkal, a felsoroltakon kívül beautytekkel is, a szépülés garantált! Mindenkinek ajánlom, tapasztalatból.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet

Unokahúgom járt náluk, vegyes tapasztalatokat szerzett. Az intelligenciatesztjéből kiderült, hogy 80-as az IQ-ja, nem ajánlották neki a továbbtanulást. Azóta elvégezte az ELTE-t és sikeres vállalkozó lett belőle.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Csokonai Söröző

Huszonvalahány éve járok a Csokonai Sörözőbe, mindig betérek ide, ha Debrecenben van dolgom.
Az ételek minősége kiváló, az árak mérsékeltek, a kiszolgálás kedélyes és udvarias, mindenkinek szívből ajánlom!!! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budai Egészségközpont Kft

Kétszer akadt dolgom ezen a helyen, összességében elégedett vagyok. Igaz, a labor elkeverte a vérvételi kémcsöveimet, tehát meg kellett ismételni a procedúrát, összességében jó volt a kezelés, a tanácsadás, a doktornő és a lányok is helyesek a recepciión.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Gyúró Zoltán fogorvos

Dr. Gyruró Zoltán a legjobb fogorvosok közé tartozik. Remek cirkon fogakat csinált nekem, méltányos áron. A Pipa utcában SzTK rendelése van, a Vas utcában pedig magán. MIndkét helyen kifogástalan a higiénia és a személyzet is kedves, empatikus.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely