Utazz

3 értékelés

Copyguru - Kálvin tér (Pest)

Minősíthetetlen a kiszolgálás minősége, hiába lobogtatja az ember a megrendelőlapot, hogy nem stimmel az oldalszám, a javítástól elzárkóznak, kivéve ha az ember a vásárlók könyvébe beír, ekkor már mogorván hajlandóak javítani a hibát, persze a bejegyzést vissza kívánják kérni.
Ha több az oldal mint a megrendelt a hivatalos válaszuk: "Ha nem tetszik ki lehet tépni."

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kelly's Food

Alapvetően maga az étterem, szép tiszta és modern (kínai éttermek viszonylatában), a pénztáros kedves és segítőkész volt. All you can eat-et választottunk fejenként 1990 Ft-ért, a választék szerintem viszonylag szűkös volt és nem igazán siettek pótolni, ha valami hiányzott. Az meglepő volt, hogy egyes ételek teljesen elhültek, de a mikrók ezért voltak ott, ami kicsit komikusan hatott.
Az azért kissé zavaró volt, hogy a személyzet figyeli, hogy az ember mit és mennyit össze nem eszik, de hát all you can eat...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Office Shoes

Kissé ambivalens érzéseim vannak velük kapcsolatban, hiszen az ott vásárolt cipő 2 hónap alatt elkezdett foszlani, a gumirészek elengedtek ( vajon mi mást várhat az ember egy 20 ezres kínai cipőtől).
Innen kezdődik az a történet, hogy a cipőt visszavíve közölték, be fogják vizsgálni ami meg is történt relatíve gyorsan, majd az általuk végzett szemrevételezés eredményét tartalmazó papírban le volt vésve, hogy nem megalapozott a fogyasztói igényem cserére, az indoklás szerint mert nem szakszerűen lett tisztítva, hordva lett és biztos nem cipőkanállal lett felvéve ( ezekre azért rá tudok cáfolni, kivéve a hordásra, mert mi másnak venne az ember cipőt). Kérésre szó nélkül visszaküldték független vizsgálatra.

Összegezve a személyzet rettentő kedves, segítőkész, udvarias és precíz ( felteszem nem egyszer van dolguk ilyen problémákkal) viszont a forgalmazott termékek esetén felmerülő problémákat már szeretik nevetséges indkokkal elutasítani.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely