P. Julianna

photo.jpg

5 értékelés

One Euro Market

Annak ellenére, hogy az üzlet pici, nagyon jó az árukészlete.

Hasznos ez a vélemény? Igen

One Euro Market

Ebben a boltban már többször felhívták a figyelmemet arra, hogy ha valamiből kettőt veszek, akkor is csak egynek az árát kell kifizetnem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Barkács Minden-S

A pici boltban mindenféle szerelési anyagot (akár egyetlen csavart is!), tisztítószereket. háztartási eszközöket lehet kapni. A bolt tulajdonosa nagyon készséges. Ha valami éppen nincs, pár napon belül beszerzi. Szükség esetén szerelési munkákat is vállal. Vásárláshoz szaktanácsot ad. Nem beszéli rá a vevőt a legdrágább dolgok megvásárlására. Ha valami hibás (bár ez nagyon ritkán fordul elő!), zokszó nélkül kicseréli. Amit lehet, eladáskor kipróbál.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Manó Fodrászat

A pici fodrászat pár éve nyílt Gazdagréten. A kezdeti női-férfi fodrász szolgáltatás rövidesen kibűvült manikűrrel/pedikűrrel majd kozmetikával is. Szakmailag mindhárman ragyögóan felkészültek és nagyon kedvesek. A vendéggel mindent megbeszélnek, semmit nem erőltetnek rá és tanácsot is adnak.
Időontegyeztetés után igazán érdemes ide elmenni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Barkács Minden-S

A szinte csodálatos kis bolt sajnos megszűnik. Árukészlete, eladó, átadó. nagyon jó volna, ha valaki át tudná venni és tovább működtetné a boltot, hiszen a közelben egyáltalán nincs másik hasonló beszerzési lehetőség. Szinte minden kapható volt, ami háztartási- vagy barkács cikk. Ami éppen nem volt raktáron, pár napon belül beszerezték.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely