Vancsáné Julcsi

10374924_650135441732548_3519072812903796180_t.jpg

7 értékelés

DE OEC Debreceni Egyetem, Orvos- és Egészségtudományi Centrum

28 éve járok szakrendelésre ill. kezelésekre a reumatológiai tanszékre, nagyon meg vagyok elégedve az orvosokkal és az ápolókkal. A legutóbbi kezelésen is inkább éreztem magam wellness héten,mint kórházban.
:)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Invázió

Nagyon szerettem ezt a boltot amikor megnyitottak, de én úgy látom, az áruválaszték lehetne jobb is, ezért már inkább máshol vásárolok. A dolgozók kedvesek és a bolt hangulata nagyon kellemes....

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Dancsó Beáta fogorvos, Debrecen

Amíg meg nem ismertem, nagyon féltem a fogászattól, nagyon ügyes, fájdalommentes a munkája, és nagyon empatikus.Míg más gondolkodás nélkül kicibálja az ember fogát,mert az a legegyszerűbb, ő megoldást talál a problémára:)))

Hasznos ez a vélemény? Igen

Viktória Étterem

Nagyon finom a konyhájuk, és az ételadag óriási mennyiségű. az árak nem túl magasak, a kiszolgálás nagyon jó. Engem csak az zavar, hogy a pincér nagyon lesi az ember kívánságait. /bár tudjuk, ezért fizetik/

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gara Cukrászda

Mindig frissek és finomak a sütemények , torták , az ott dolgozók

barátságosak , kedvesek. Tortát csak onnan rendelünk. Ja, és a fagyi

is nagyon jó náluk. Kellemes, tiszta környezet

Hasznos ez a vélemény? Igen

Don Pedro Pizzeria

Ha pizzát rendelünk, csak is tőlük. Néhány pizzériát kipróbáltunk már, de a legjobbat náluk készítik korrekt árak, gyors kiszállítás, friss áru.
nagyon meg vagyunk elégedve velük!!!!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

McDonalds

Éppen most voltunk ott, nagyon hangulatos tiszta hely, finom menükkel, és a kiszolgálás is nagyon jó.kedvesek. Máskor is elmegyünk.Tetszik,hogy van a gyerekeknek játszóház és hogy van internet lehetőség.

Hasznos ez a vélemény? Igen