Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

Monita1986

Vélemények, értékelések (429)

VECA Szépségszalon és Stílusműhely

Értékelés 2013. 04. 24. 20:50
Körmöshöz járok ide. Nagyon aranyos csajszi, nem tudok olyat kérni színben és mintában, amit ne tudna elkészíteni. Külön élmény a végén a 3 féle illatú olajból választani. A fodrászatot is ki fogom próbálni, mert szimpatikusak a fodrász hölgyek is -és ez általában már fél siker.
  • elismerés
  • BioHair Hajvágószalon

    Értékelés 2013. 04. 24. 20:52
    Többször is voltam itt, amíg a környékén laktunk, és mindig elégedetten távoztam. Az már egy jó pont, ha még mindig emlékeznek rá, mit szeretnék, ha "Racheles" frizurát kérek -ahogy az is, ha akkor is emlékeznek rám, ha egy ideig nem megyek. Ez elmulasztja a "futószalag" érzést, amit az okozhat, hogy nincs bejelentkezés és rengetegen megfordulnak ott egy nap.
  • elismerés
  • Minden6ó Szépségszalon

    Értékelés 2013. 04. 24. 20:55
    Körmösnél jártam itt, és nagyon szimpatikus volt a lány, aki csinálta, el tudtunk beszélgetni, ameddig készült a körmöm -így azért gyorsabban telik az idő. Profin és gyorsan dolgozik, érdemes időben bejelentkezni, hogy biztos legyen nála hely. Egy másik körmös eléggé tönkretette a körmeim, de ő ügyesen helyrepofozta.
  • elismerés
  • BioHair Hajvágószalon

    Értékelés 2013. 04. 24. 21:18
    Több fodrásznál is voltam már itt, de hamar találtam kedvencet. Úgy vágta le a hajamat, hogy utána hónapokig szuperül állt akkor is, ha szinte semmit nem csináltam vele. A legtöbb Bioban eléggé cserélődnek a dolgozók, de itt már úgy tűnik, kialakult a csapat -ez az ügyességükön is látszik.
  • elismerés
  • Madonna Szépségközpont

    Értékelés 2013. 04. 24. 21:20
    Kuponnal voltam itt, egyébként nem nekem találták ki az árakat. Minden más pozitívnak mondható: jó hangulat volt és szép lett a frizurám is. Mondjuk semmi extrát nem kértem, de nekem elég makacs hajam van..:)
  • elismerés
  • Morrison's Music Pub Opera

    Értékelés 2013. 04. 24. 21:33
    Már a bejáratnál megszeppentünk kicsit, mert az egyébként kis méretű táskánkat kinyittatták, és a kb. 3 decis ásványvizünket elkobozták. Aznap a Balkan Fanatik, és a meghirdetett 300Ft-os tequilaakció miatt választottuk aznap ezt a helyet. Gondoltam egyet, hogy most én hívom meg a páromat, le is esett az állam, amikor a pultnál 600 helyett 2000Ft-ot kért a csaj. Mikor csodálkozva kérdeztem, hogy ez hogy lehet, úgy csinált, mintha kb. egy húsimádó pizzát is követeltem volna mellé. (Ennyiért mondjuk vidéken lehetne is ezeket mind) Erre felvilágosítottam, hogy mindenhol azt hirdették, hogy ezen a napon 300, mire továbbra is pökhendi stílusban kioktatott, mint valami hülyét, hogy az akció csak a másik pultra érvényes! A BF koncert miatt érdemes volt elmennünk, de ezek után valahogy nem kívánkoztam vissza, pedig amúgy jó helyen van meg minden, de ezt a fajta durva átverést nem toleráljuk. Más lehet hozzávágta volna a tequilákat (már csak a stílus miatt is), de velem szerencséje volt.
  • elismerés
  • Corvintető

    Értékelés 2013. 04. 24. 21:36
    Tanévzáró bulin voltam itt egyszer, és nagyon jól éreztem magam -bár elfogult vagyok, mert a Balkan Fanatik lépett fel.:) Kicsit kevésnek találtam az ülőalkalmatosságokat, de lehet, hogy máskor kicsit több szokott lenni, nem tudom.
  • elismerés
  • Morrison's 2

    Értékelés 2013. 04. 24. 21:45
    Aki szereti azokat a helyeket, ahol több terem és többféle zene van, annak ideális. Nyáron nagy előny, hogy kint lehet kicsit levegőzni, ha kifulladtunk a táncban. Ülőhelyet sajnos egyszer sem nem találtunk -sokan nem bulizni jönnek, csak egy ücsörgős-beszélgetős estére-, így jobb híján hamarabb hazafelé vettük az irányt, én pedig az első kiszögellésnél leültem pár percre. Akitől már messzebb van a 16-20 korosztály, inkább menjen többedmagával, így nem olyan feltűnő.:) Azért ez szerencsére nem az a hely, ahova (ál) LV tatyó nélkül be sem engednek.:)
  • elismerés
  • Akvárium Klub

    Értékelés 2013. 04. 24. 21:50
    Mi a táncházak miatt jártunk ide, amikor még rosszabb volt az idő. Kényelmesen el lehet borozgatni a babzsákokon vagy kanapékon magyar népzenét hallgatva. Vodkanarancsot nem szabad viszont kérni. Egyszer majdnem hátast dobtam, mikor meghallottam, mennyit kell érte fizetni -sebaj, gondoltam, biztos a drágábbik vodkával csinálták, abból is a nagyobbik "kiszerelést", és 100%-os naranccsal. A következő alkalommal már úgy kértem, hogy egy KIS vodkával az olcsóbbikból és a hígabb narancslével -meglepő módon az ár ettől nem változott, csak papírforma szerint. Az is nagy hiányosság, hogy nem lehet semmi rágcsálnivalót venni, de mindig ígérték, hogy legközelebbre lesz. Mostanában nem voltam ott, mert megszűntek sajnos a táncestek.
  • elismerés
  • Dürer Kert

    Értékelés 2013. 04. 24. 21:53
    Bár kissé fura helyen van (nőknek egyedül nem ajánlott arra császkálni), bent már barátságosabb a környezet. Táncházban voltunk itt, ahhoz remekül passzolt az isteni libamájas-zsíros kenyér, amit kint árultak. Pesten kincs az ilyen hely, ahol van egy udvar, ahol levegőzhetünk egyet buli közben is.
  • elismerés