Tankó Peter Geza

1378557_639808879396626_1206934552_n.jpg

5 értékelés

Koloska Csárda

Rászolgál hírére. Egyszer beülsz, aztán nagyon kell gondolkodnod elképzelhetsz-e a természet ölén még egy ilyen helyet az ország szivében. A vendégfogadók, felszolgálók ezért kúltúrált figyelmességgel vesznek körbe, hogy a természet érintésének ölelése legyen a magaddal hozott élmény. Bár írásomból kiderül, hogy sikerült előzékeny odafigyelésüket finoman becsempészni az érzésvilágodba gastronómiai ízlésednek is adva újat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bagolyvár Étterem

Ha elmész kimondatlanul is érezni fogod, hogy egyedülálló a felszolgáló személyzet. A különleggesség nabban is rejlik, hogy magadnak kell rájönni, mi az az egy dolog, ami miatt UNICUM, akár Hungaricum is. Lehet, hogy van akinek egész életén oda kell járnia, hogy rájöjjön mi az, de az érzés - ha rájön, ha nem - minden alkalommal tapinthatóan jelen lesz.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bagolyvár Étterem

Érdekességét, egyedülálló különlegességét itt nem is árulnám el, hiszen azt csak saját élményből adódó felfedezés kapcsán a hely rendszeres látogatásával történő felismerésből, rácsodálkozásból élhető át igazán.
Tehát van valami, hagyomány, amit, csak az itteni vendéglátás, felszolgálás kapcsán hallottam, csak itt érhetünk el, tapasztalhatunk meg; tudomáson szerint sehol máshol.
Valaki persze sokáig járhat és mégsem látja, pedig ott van előtte, de észre kell venni a tapintható közelséget, hogy mi az az egy. Erre mindenkinek magának kell rájönnie.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Koloska Csárda

Ha még nem tudod, hogy egy rövid sétával egy erdei étteremben szerezhetsz gasztronómiai élményt, akkor még nem jártál itt. A figyelmesség a másik, ami áthatja a hely szellemét, varázsát, persze, nem elfeledkezve, hogy milyen egészségen töltöd ott az időt, amíg nemcsak a látvánnyal gazdagodsz, hanem az ételek ízvilágában is kalandozol. Érkezz nyitáskor, hisz rengetek körútleírás van a környékről. De még zárás előtt visszatérve fejezdd be itt a biztosan szép napod vagy vigyél magaddal a finom falatokból is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Castrum Boldua Középkori Étterem

Itt nem csak a vár vár. Az étterem vegyestáljai megidézik az ablakból látható ősidők hangulatát. Ez az igazi időutazás.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely