Kovács Eszter

3 értékelés

Könyvudvar

A Könyvudvarnak nagyon sok tartalmasan eltöltött, kellemes órát köszönhetek. Az elérhető és megfizethető könyvek széles választékában mindig találok kedvemre valót, minden hangulatomhoz megtalálom a megfelelő olvasmányt. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a boltra, mert itt mindig rábukkanok a megfelelő ajándékra is a szeretteim számára. Szinte csak innen vásárolok azóta könyvet. Mindenkinek érdemes ellátogatni a honlapjukra és szemezgetni a bőséges választékból, biztosan nem fog csalódást okozni. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hegyvidék Központ Bevásárlóközpont

Nagyon szeretek a Hegyvidék Központba járni. Nem vagyok az a nagy "plázafan", mivel nem kedvelem a zsúfolt helyeket, a tömeget és az is zavar, ha sokat kell bolyonganom mielőtt megtalálom a megfelelő üzletet. A Hegyvidék Központot egyesek "gasztroplázaként" definiálják, ebben van is valami. Tény, hogy nem hasonlítható egy WestEndhez, de nekem éppen ezért tetszik. Nincs sok üzlet, de én, a magam részéről mindent megtalálok, amire egy hétvégi vásárolgatás alkalmával szükségem van. Van DM, egy színvonalasnak mondható CBA Príma, zöldséges, hentes. Található egy édességbolt, gourmet bolt, bor szaküzlet. Nekem külön öröm, hogy egy hangulatos kis Líra könyvesbolt is van, ahol kedves a kiszolgálás és nem néznek rossz szemmel az emberre, ha akár vásárlás nélkül leül kicsit olvasgatni. Én szeretek itt kikapcsolódni szombat délutánonként, és végezetül mindig beülök a kis Szamos cukrászdába egy sütire és egy capuccinora. Amit külön szeretek benne, hogy nincs tömeg. Bizonyos ügyeket is lehet intézni, mert van Posta, OTP.. Úgy tudom hamarosan gyógyszertár is lesz. Ruha üzlet tekintetében nem nagy a választék, azt hiszem 1-2 felnőtt ruha üzlet és egy gyermekruha üzlet van, méghozzá a borsosabb árkategóriából. Maga az épület szerintem nagyon szép, letisztult és ízléses kívül és belül egyaránt. Akik nem vágynak nyüzsire, de szeretnék a bevásárlást egy kis olvasgatással, könyv keresgéléssel, sütizéssel egybekötni, és emellett benéznének egy jó csokiüzletbe és gourmet boltba, azoknak ajánlom, hogy látogassanak ide el. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Kassai Ildikó bőrgyógyász

Aki szeretné olyan bőrgyógyászra bízni magát, aki nem kizárólag tüneti kezelést ajánl, hanem a szervezet komplex működését vizsgálva és figyelembe véve állítja fel a diagnózist, annak nyugodt szívvel ajánlom Dr. Kassai Ildikó magánrendelését. Lelkiismeretes és hozzáértő orvos, aki időt szentel a pácienseinek. Első látogatásomkor közel egy órát foglalkozott azzal, hogy mindenre kiterjedően összeállítsa a kartonomat, hogy a lehető legalaposabb diagnózissal szolgálhasson. Tudása túlmutat a tüneti kezelésen, hangsúlyt fektet számos tényező megvizsgálására. Mindemellett számos bőrgyógyászati magánrendeléssel összehasonlítva árai igazán kedvezőnek mondhatók. Csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

2 Fénykép

Még több »

2 Kedvenc hely

Még több »
Hegyvidék Központ Bevásárlóközpont
Apor Vilmos tér 11-12., 1124 Budapest
Dr. Kassai Ildikó bőrgyógyász
Sümegvár utca 22a, 1118 Budapest