B. Gyuláné

B. Gyuláné

4 értékelés

Fővárosi Állat- és Növénykert

Kislányom felajánlotta,hogy meghív bennünket az Állatkertbe. 30 éve voltam ott utoljára. A nagyfiam is velünk tartott,bár remélte,hogy nem maradunk sokáig ott az állatok között. nagyon jól éreztük magunkat, kevés volt a 3 óra( annyi szabadidőnk volt) úgy érzem estig lett volna látnivaló. Nemsokkal előtte született a kiselefánt, sorba kellett állni, hogy megnézhessük..Csillogott a szemünk a látványtól. Bevallom én magam sem hittem,hogy ekkora élmény lesz. Bár a belépő kissé borsos áron van, de amit viszont szeretnék elmondani,hogy mellékhelységet töbet is találtunk az Állatkert területén és kultúrált,tiszta és ingyenes!!! ..ez meglepett, a mai anyagias világban:) Ha lehetőségem lesz,akkor legalább fél napot tervezek erre a kirándulásra:)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pelikán Gyógyszertár

Rendszeresen itt váltom ki a család gyógyszereit és ha van olyan vény nélkül kapható termék,ami felkeltette az érdeklődésemet, akkor ebben a patikában a gyógyzerészek türelmesen felvilágositanak, nem feltétlen el akarják adni,hanem segíteni akarnak:) KÖSZÖNET ÉRTE!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Antikház antikvárium

Egy jóbarátom felhívta a figyelmemet Giczi Zsuzsanna 2 könyvére ,hosszas keresgélés után rátaláltam a fenti antikváriumban. Természetesen interneten keresztül rendeltem meg a könyveket. Szerettem volna megspórolni a postaköltséget és Budapesten lehetőség volt,hogy a Stelázsi nevű üzletbe leküldik és ott átvehetem. A 2 DB remek könyv ára 1200 ft volt ( NAGYON ÖRÜLTEM,HOGY ILYEN OLCSÓ) és akkor ért a legnagyobb meglepetés amikor kb 2x végtelenül kedves hangnemben irt emailban közölték,hogy a könyveket átvehetem.. és amikor mentem kiderült,hogy közben volt egy akció,amely alapján további 500 f tkedvezményt kaptam:) Igy a könyvek mindössze 700 ft ba kerültek:))) Máskor is fogok ott vásárolni, rendkivül kedvesek,korrektek és maximálisan emberiek... ami a mai anyagias világban nagyon ritka jelenség..

Hasznos ez a vélemény? Igen

Deichmann

még áprilisban vásároltam Budapesten a Deichmann boltban egy sportcipőt. Gondoltam nyáron rövidnadrághoz kellemes viselet lesz. Pár használat után a varrásnál elkezdett bomlani. Luxus lett volna a mai vonatárak mellett felutázni az üzletbe ahol vásároltam,elmentem hát a hozzám legközelebb eső DEICMANN cipőboltba. Amikor elindultam,akkor vettem észre,hogy elveszett a blokkom. Igaz,hogy a cipősdobozon rajta volt a vásárlás pontos helye és a termék ára... reméltem..és nem csalódtam. AZ eladóhölgy végtelenül kedves volt és felajánlotta,hogy levásárolhatom a cipő árát... köszönöm! Bárcsak minden üzletben ilyen kedves, mgértő és türelmes dolgozókkal találkozhatnék:)))

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely