Gallus23

1920125_854093637939017_8748132784231131420_t.jpg

7 értékelés

Dr. Bácsa Zsombor fogorvos, Baktalórántháza

A legjobb szakember!! Én hosszú éveken keresztül rettegtem a fogorvosoktól, mert kb. 14 évesen volt egy nagyon rossz élményem, de a kezelése során tapasztaltam meg, mi is az a "legjobb fogorvos" fogalom. Ma már úgy járok a rendelőbe, mintha haza mennék :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cafe Frei

Szuper, igényes hely, nagyon finom kávékülönlegességekkel, kíváló környezetben, amit kicsit hiányoltam, hogy a kávét nem szervírozzák ki, hanem "kiabálással" jelzik, ha kész, de egyébként minden különleges!

Hasznos ez a vélemény? Igen

CCC Cipőbolt

Különleges cipők, még különlegesebb táskák. Ami egy picit negatívabb, hogy kb. 4 lábbelim származik az üzletből, de egyik sem tartott 2 napnál tovább, felvált, leszakadt a csat, stb. A stílus maga tetszik. Lehet, csak pont én jártam így a minőség tekintetében. A táskák kiválóak és tartósak is!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Alexandra Könyváruház

Könyvek széles választéka, kellemes környezet, kellemes asszisztencia, törzsvásárlói program. Minden könyvemet az Alexandra Könyváruházban veszem! Nyelvkönyvek tekintetében tetszik a különösen széles választék.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fald Fel Amerikát Ételbár

Én egyszer ettem ott egy gyrost, teljesen semleges hatású volt, jól nem laktam, zöldség ízű volt még a krumpli is és a minőségéhez képest drágának tartottam az 1200 Ft/adat árat. A barátom menüt kért, ahol a köret (rizs) száraz volt és bebarnult.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Háda Angol Használtruha Kereskedés

Szuper minőség, különleges termékek, annak az embernek tényleg drága lehet, aki a hagyományos turkálós árakat reméli, itt ugye darabáron vannak egy termékek. De nekem van olyan felsőm, aminek a márkája Atmosphere, 2000 Ft volt, amely egy másik üzletben itt Debrecenben a Pláza mellett kb 12.000 Ftba kerülne!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Praktiker Barkácsáruház

Nemrég rendeltünk egy ifjúsági bútort az üzletből. Másfél hónap múlva kaptuk meg, ezzel talán még olyan nagy probléma nem is lenne, de amikor házhoz hoztuk, akkor vettük figyelembe, hogy egy 5 centis sávban le volt verve, a talpak el voltak törve, a csavarok ömlesztve össze voltak borítva, valamiből hiányzott, valamiből több volt, sőt a karton le sem volt szigetelve, nem volt sérülésmentes sem a csomagolás. Nem tudtuk és már nem is akartuk visszavinni az üzletbe, örültünk, hogy teljes a szoba, és kocsi hiányában is voltunk, nem tudtuk össze vissza ugrálni. Szumma, 3x meg fogom gondolni, mikor rendeljünk ebből az üzletből !

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely