Csilla7

28 értékelés

Kompház

Kis halsütő büfé, a halon kívül számos egyéb étellel, óriási, hőségben is igazi árnyékot adó fákkal, a büfé végében pedig a Dunával. Szuper jó hely, kutyásoknak, bringásoknak különösen ajánlott. Ahányszor voltunk, sosem volt tömeg, de az ürességtől sem kong. Akinek bejön a Duna, a retro hangulat (majdnem kockás terítő feeling) és mondjuk szívesen üldögélne hőségben is egy jó sör mellett árnyékban, annak mindenképpen ajánlom. Pontosan annyit ad a hely, amennyi elvárható tőle, de azt nagyon hozza.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vajnóczki Tisztítószalon

Akárhányszor vittem tisztíttatni vagy festetni ruhákat, mindent gyors határidővel és remek minőségben készítettek el, a fekete újra fekete lett, nem túlságosan vad árakon. Régi családi vállalkozásról van szó, kellemes légkörrel. Kategóriájában sajnos egyre kevesebb hasonló cég létezik.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szabóság és Ruhaklinika

A legegyszerűbb feladatokért is nagyon sokat kérnek, előfordult, hogy harmadjára sem értették meg, hogy pontosan mit szeretnék, pedig csak egy egyszerű fürdőszobai kellék megvarrásáról volt szó. Ha az ember nem drága holmit szeretne elkészíttetni, pontosan úgy is kezelik. Kár értük, mert jó helyen vannak, külföldi vendégkör felé is nyitnak, de kicsit vissza kellene venni a körítésből és az árakból, illetve nagyobb fókuszt kellene helyezni a kiszolgálás és végrehajtás minőségére.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Soós Süti-Pékbolt

A tejeskávé és a fagyi nagyon finom! Ellenben a péksütik nem a legjobbak, cserébe viszont jó drágák. Előnye, hogy szinte állandóan nyitva van (éjszaka persze nem), illetve a bioszörptől elkezdve a felvágottig minden kapható, szükség esetén van hova szaladni. Van kiülős rész, gyerekeknek játszótér. Ja és jó a marketing, mert boldog-boldogtalan azt szajkózza, hogy milyen drága, mégis állandóan tele van.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Magdalena Merlo Étterem

A kiszolgálás első osztályú, a tésztaételek finomak, jó ár-érték arány. A belső kialakítás is kellemes.

Hasznos ez a vélemény? Igen

James Dean filmkölcsönző

Széles filmválaszték, kedves kiszolgálás és nagyon jó zene a háttérben:-) A srácok naprakészek, segítenek a filmválasztásban. Van egy hangulata a helynek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vasmacska Terasz

Budafokon a Vasmacska területe korábban elhagyatott hely volt, tavaly újították fel, családi vállalkozás üzemelteti. Van Duna-parti kapcsolata, jó nagy terasz, illetve van két üres hajó, amelyből a jövőben szállodát terveznek kialakítani. Sokféle étel van, bár igazából nem ezért, hanem a panorámáért mentünk ki.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Telemat Informatika

Már-már azt gondolná az ember, hogy Magyarországon kihaltak azok a helyek, ahol nem feltétlenül szeretnék rábeszélni az ügyfelet olyasvalamire, amire nincs is szüksége. A valószínűleg családi vállalkozásban működő cég erre tökéletesen rácáfolt. Pár hete egy ismerős ajánlására vettem náluk egy laptopot, ahol szinte hardverre-szoftverre lebontva elmagyarázták, hogy mi micsoda, mi miért hasznos és miért nem, mit ajánlanak és mit nem (még ha a nem nekik jó biznisz is lett volna). Mindezt szórakoztató stílusban. Az összes kolléga nagyon kedves, valahogy így képzelné el az ember a vásárlást, ahol jó ügyfélnek lenni. Szervizért vagy egyéb informatikai ügyintézésért is hozzájuk megyek a jövőben.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mákos Guba Kisvendéglő

Sóskafőzelék, ráadásul mindez nem a Főzelékfalóban. Hab a tortán, hogy még finom is volt. A vendéglő elég forgalmas helyen található, ennek ellenére képesek voltunk órákon keresztül benzingőzt szívni (persze minek ültünk kint, mikor bent is volt hely). Elég széles a repertoár, az árak sem elrugaszkodottak, a pincérek nagyon kedvesen és annak ellenére, hogy a forgalom miatt nem túl nyugodt, van egy hangulata.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Két Szerecsen Kávéház és Bisztró

Ha Két Szerecsen, akkor "ne menjünk oda, úgy sincs hely". Ezen kívül nem tudok más negatívat említeni a hellyel kapcsolatban, már ha persze az ár nem okoz problémát. Tegnap este Tapas-t ettünk és egészen biztos, hogy a következő Tapas-t is itt fogjuk elfogyasztani. A kiszolgálás nagyüzemi, de nem hanyag.

Hasznos ez a vélemény? Igen