Dilbak

60 értékelés

Zila Kávéház - Krisztina Cukrászda és Étterem

Világbajnok fagylaltok, tortát pedig sehonnan máshonnan már évek óta. A Zila kindertorta minden gyermeknél garantált siker, de más tortájukkal vagy süteményükkel sem tudtok melléfogni.
Abszolút méltó a hírnevére, csak ajánlani tudom bárkinek, aki erre téved, vagy akár hajlandó is utazni azért, hogy minőségi termékeket élvezhessen.
Nem fogtok csalódni a választásotokban!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Brendon Babaáruház

Szakmailag hozzáértő, kedves személyzet, gazdag, a helyszínen rendelkezésre álló, s fizikailag a vásárlás előtt megtekinthető választék, valamint nyugodt környezet.

Mondhatod, hogy vannak olyan helyek, ahol esetleg néhány forinttal olcsóbb egy-egy bizonyos termék, de várd meg, míg az véletlenül tönkremegy, járd végig az ügyfélszolgálati procedúrát, s utána fogalmazd meg újra a véleményedet.
Nekünk 7 hónap használat után ment tönkre egy elég jó nevű gyártó babakocsija, visszavitel után szó nélkül kaptuk a cserekocsit, ameddig a miénket elküldték bevizsgálni. A vizsgálat eredménye szerint a meghibásodás a mi hibánk volt. Én ezt másképpen gondoltam, s ennek a megfelelően civilizált formában hangot is adtam. Két nap múlva felhívott a kiskereskedelmi vezető személyesen, s bár a saját szervizük véleménye szerint nem nekik kellene helytállni a meghibásodás javításáért, Ő mégis felajánlotta a lehetőséget, mert számukra fontos a vevő, vagyis az én elégedettségem.

Kíváncsi vagyok, hogy a fent leírt eset miképpen nézett volna ki, ha annak idején véletlenszerűen bemegyek egy másik kereskedésbe, amit mondjuk az interneten találtam, mert 5,000 Ft-al olcsóbban meg tudja nekem rendelni a kívánt babakocsit egy katalógusból, s ugyanez az eset megtörténik. Kaptam volna cserekocsit? Esetleg pozitív elbírálást egy számomra kedvezőtlen szervízvélemény után?

A magam részéről nagyon kevés pozitív panaszelbírálási élménnyel rendelkezem ebben az országban, így megbecsülöm, s további vásárlásokkal is honorálom azokat a szolgáltatókat, ahol ezzel az erénnyel már találkoztam.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Daubner Cukrászda

Abszolút a legjobbak között a városban, maximális csillagot csak azért nem kap, mert sokszor, s hosszan kell sorban állni, ami nem feltétlen a kedvenc időtöltésem.

Egyértelműen a hely népszerűségének árnyoldala ez, mindazon embertársaim részére, akik mondjuk úgy döntenek, hogy hétvégén szeretnének itt egy jót fagyizni, esetleg elvinni néhány szelet süteményt, melyekből azért nem lesz könnyű választani, mert mindegyik zseniálisan finom.

Hozzatok magatokkal olvasnivalót, telepítsetek játékot a telefonra, de összességében, higgyetek nekem, megéri kivárni a sort!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kolosy Téri Sütöde

Gazdag választék, mind pékáruból mind cukrászati termékekből, hosszú ideig friss aprósütemények, kedves és gyors kiszolgálás, hosszú nyitva tartás.
Nekem nagyon bejött, visszatérő vásárlójuk vagyok.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hunguest Hotel Forrás****

A személyzet, a szobák, a szolgáltatások mind rendben voltak.
Viszont legutóbb (2012. tavasz) nagyon nem volt gyermekbarát a konyha, s másokkal egyetemben, mi is volt úgy, hogy kénytelenek voltunk a befizetett vacsora ellenére más alternatívát keresni. Korábban volt bébiétel is, azt szintén megszüntették, pedig az árba azért vígan beleférne, főként, hogy az ott megszállók jelentős része kisebb-nagyobb gyerekekkel érkezik.
Szintén furcsának találtam, hogy a szállodai előtti parkolót fizetőssé tették az idei évtől.

Azért hármas, mert korábban sokkal elégedettebb voltam velük, s sajnos nem biztos, hogy ők lesznek az automatikus választás a következő alkalommal is, mikor a városba látogatunk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Napfényfürdő Aquapolis Szeged

Nekünk a kedvenc családi élményfürdőnk, ahol eddig jártunk az országban. Nagyon tetszik a sok beltéri csúszda, hogy gondolnak minden korosztályra, s összességében tényleg csak pozitívumokban tudok róluk beszélni.

Az egyetlen dolog, amin változtatniuk kellene, az a büfék üzemeltetői.

Nem volt túl bizalomgerjesztő az egész nap a lámpa alatt álló rántott szeletek látványa, már a nyitásnál kisütve, de valaki arra is megtaníthatná őket, hogy nem hideg palacsintába próbálunk meg kakaót tölteni, vagy ami még jobb, egyáltalán nem sütjük ki őket órákkal korábban.
A tökéletes élményhez ez is hozzátartozik, ha már egy egész napot ott tölt el az ember.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Seholsziget Élménypark

Családi program, egy egész napra.
A mini állatkert és állatsimogató nagyon népszerű a gyerekek körében, csakúgy mint a lovaglási lehetőség, a kisvasutazás, vagy éppen a hagymahinta a játszótér közepén. A kreatív gyermekek élvezni fogják a folyamatosan működő kézműves lehetőséget is.
Mi felnőttek pedig jókat ehetünk, kényelmesen figyelhetjük gyermekeink önfeledt szórakozását, vagy akár mi magunk is lovagolhatunk kicsit. A büfében Semiramis kávét kapunk, ami plusz piros pont.

Csupán apróságok miatt nem tökéletes a pontszám, de engem speciel bosszantott, mikor vagy 30 percet ültettek a lokomotívon, mert még nem jött elég ember. Értem én a költségtudatosságot, de engem azért zavart, s másokat is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

M5 Gyerekcenter Játszóház

Hatalmas alapterületen, rengeteg játék, gyerekeknek szinte megunhatatlan.

Az egyik legjobb játszóház Budapesten, ahol a korlátlan játékidejű belépő megvásárlásával nagyon kedvezményes árú, hosszú elfoglaltságot biztosíthatsz a család ifjabb generációinak, s a kellően fiatalos hozzáállású apukáknak is:)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Raiffeisen Bank Szépvölgyi út 41.

Kisvállalati ügyfélként járok ebbe a fiókba, s mindig kedves, részletes segítséget kapok a felmerült kérdéseimre. Fontosabb ügyek esetén, felhívnak telefonon, jelentősebb műveletekről jön külön bizonylat postai úton is. Nincsen semmilyen negatív tapasztalatom, bátran ajánlom őket.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szent Orbán Erdei Hotel****

Ami jó volt: az étterem.
Ami rossz: az élmény, hogy valaha is ott jártunk.

A faházban kaptunk szobát, mely hibát soha ne kövessétek el. Dekoratívan néz ki, éjszakai pihenésre viszont teljességgel alkalmatlan. A mellettünk lévő szobában telefonról hallgattak zenét, mely szűretlenül hallatszott át, míg a szoba másik oldalán elhelyezett gépeknél "felnőtt tartalmat" bírtak hangosan hallgatni hajnalig. Nálunk pedig a gyerek aludt volna, velünk egyetemben.
Nagyon kicsi hiányzott, hogy csúnya véget érjen az este, szerencsére végül győztek az ész érvek, meg a sarkából majdnem kifordult ajtó hajnali kettőkor:)

Mindenkinek ellenjavallt, aki pihenni szeretne. Napközben lehet, mert nincs itt semmi, de éjszakára keressetek másik szállást, vagy menjetek haza aludni.
Az abszolút negatív hozzáállásom a recepció segítőkészségét is tükrözi, mely nem volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

1 Lista

Még több »

Játékboltok Budapesten

Ti sem szerettek üzletről üzletre járni, kétségbeesetten keresni a megfelelő ajándékot a gyerekek számára? Kétgyermekes gyakorló apukaként, a következő budapesti játékboltokat ajánlom figyelmetekbe.

 1. Galaxy Játékáruház

  Egy jó ideje már gyakorló apukaként, van szerencsém néhány játékboltot ismerni Budapesten, de korábban még soha nem találkoztam a Galaxy Játékáruházzal.
  A múlt hét után úgy érzem, hogy egy fontos hiányosságot pótoltam be életemben.

  Piciny lányom nyolcadik születésnapja előtt vett rajtunk erőt a tanácstalanság, hogy mit is ajándékozhatnánk neki. Kiterjedt internetes kutatást követően, minek utána sikerült legalább termékek szintjén szűkíteni a kört, próbáltam a legkedvezőbb ajánlatokat megtalálni a kiszemelt játékokra, mikor is szembetalálkoztam a Galaxyval. A játékbolt az Asia Centerben található, ami ugyan nem a legközelebbi nekem, de a gyerekekért mindent, így elindultam.

  A legmagasabb értékelésből gondolom már kiderült, hogy megérte. Budapest egyik, általam ismert legjobb játékboltjára bukkantam, ahol a legnagyobb problémát az okozta, hogy elképesztő a választék, mind sokszínűségében mind mennyiségében, s mindig jön szembe valami, amit úgy érzel, hogy kihagyhatatlan vétel, s gyerekeid tutira örülnének érte.

  Végül azért egy óra alatt sikerült az optimálisnak tűnő kosarat összeállítani, ami már csak azért is nagy szó, mert egy egy olyan áruházban is kevesebb időt töltök ennél, ahol az engem érdeklő termékeket forgalmaznak:)

  A játékboltban eltöltött tetemes idő pedig egy nagyon kellemes emlékként marad meg, s tudom, hogy bár 20km-nél többet kell autóznom, hogy itt vásároljak, mégis a jövőben is fel fogom keresni őket.

  A jó helyeket megtalálni a legnehezebb, nekem most szerencsére sikerült egy ilyet lelnem, ami jelenleg a legjobb játékbolt számomra Budapesten.

 2. Gémklub Játékáruház

  Ez a Ráday utcában található budapesti játékbolt egyértelműen a társasjátékokat kedvelő közönség mennyországa.

  Megszámolni is képtelenség, hogy mennyi minőségi hazai, illetve nemzetközi játékot zsúfolnak fel a polcokra.

  A gyerekeknek szóló készségfejlesztő játékoktól kezdve, a jól bejáratott neveken keresztül, az egészen kuriózum számba menő társasokig terjed a kínálat.

  Az eladók tényleg készségesek, s képzettek ahhoz, hogy segítsenek a választásban.

  A Gémklub kötelező mindenkinek, akit korábban már megfertőzött a társasjátékok szeretete, vagy éppen csak szeretne tartalmas beltéri elfoglaltságot találni gyermekeivel az esősebb vagy hűvösebb napokra.

 3. Játék és Makett Centrum (Kék Kobra)

  Régi nagy kedvenc volt ez a dél-pesti játékbolt számomra.

  Általában jó áron kaptam meg a keresett terméket, s bizony sokszor csúsztak be olyan extra tételek, amik nem voltak tervezve:)

  Lego vonatkozásában elég jól ellátottak, illetve a kreatív, készségfejlesztő játékokban is mindig van bőséges kínálat. Képkarcoló beszerzési igény esetén is tökéletes választás a Kék Kobra néven ismert játékáruház.

  Kültéri csúszdák, hinták, homokozók és házikók szintén beszerezhetőek innen, bár ez utóbbi körrel kapcsolatban nincsen személyes tapasztalat.

59 Fénykép

Még több »

5 Kedvenc hely

Még több »
M5 Gyerekcenter Játszóház
Bevásárló utca 4, 1239 Budapest
Galaxy Játékáruház
Szentmihályi út 167, 1152 Budapest
Kelemen Eunika
Nemes utca 47, 1188 Budapest
Daubner Cukrászda
Szépvölgyi út 50, 1025 Budapest
Aréna Plaza Bevásárlóközpont
Kerepesi út 9., 1087 Budapest