Schuckcs

Schuckcs

5 értékelés

Paris, Texas

Egyik cimborám tanácsára tértem be ide, szerencsére nem egyedül. A hely már a belépés után egyből megtetszett. A hangulat, amit a hely a régies stílusú bútoraival, tapétájával teremtett közel áll a szívemhez. A rengeteg kép, ami a falon lóg, ezt a kellemes időutazós élményt csak tovább növeli. Az árak egy pubhoz képest normálisak, de a szűkebbre szabott pénztárcákhoz is remekül alkalmazkodik az állandó (SÖR) akciókkal. Tehát randevú vagy csak egy kis nem-a-csóróhelyen-ütöm-ki-magam-ma-este baráti program alkalmára bátran merem ajánlani ezt a helyet is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fogasház

Egy újabb romkocsma, első pillantásra ez is olyan, mint a többi. Összefestett falak a bérházban, régi bútorok, fények, szűk folyosók, kisebb-nagyobb helyiségek. De megvan ennek is a saját varázsa, mint minden egyes ilyen romkocsmának. Valamiben mindegyik kicsit eltér a másiktól. Nekem a belső fedett udvar a nagy szabad térrel, a kis színpaddal volt a kedvencem, de az is jó pont, hogy ha megéhezik az ittas bölcsész, itt megtöltheti a bendőjét is. Sajnos a zene minősége nem túl jó, nálam ez volt a legnagyobb mínusz pont. Az árai is elfogadhatóak, talán nem vágja földhöz az embert egy-egy este erejére.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Andersen Pub Restaurant

Hát igen, az a méter sör elég csábító, bár én a helyet nem emiatt szeretem. A rengeteg ember, a folyamatos nyüzsgés. Na, engem emiatt vonz az Andersen. Ha az ember nem feltétlenül a diszkók világában szocializálódott, új kapcsolatok szerzésére ez a hely az egyik legalkalmasabb azok közül, ahol jártam már. Az árak teljesen az egyetemisták zsebére vannak szabva, a választék nagy. Mondhatnám itt még a kolbász is kerítésből van… vagy mi.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Akácfa Söröző

Nagyon szeretem azokat a helyeket, ahol nagy a nyüzsgés, sokan fordulnak meg egy-egy este, de ez már néha túlzás. Az a tömegnyomor, amibe párszor már belefutottam az Akácfában, számomra rontotta az este hangulatát. Ezt leszámítva a hely nagyon jó, az árak is barátiak. A pincerész, ami kialakításra került nagyban megkönnyíti a helyhez jutást, mert hál’ Istennek, a bővítés ellenére az emberek még mindig inkább a fenti részt támadják meg első körben.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zöld Pardon

Azt hiszem kevés olyan ember van aki ne ismerné a Zöld Pardon nevű szórakozóhelyet, vagy ahogy a legtöbben hívják: a„ZP”-t. Ha valakinek van kedvenc szórakozóhely listája, és az illető szereti az élő zenét, koncerteket, akkor egészen biztosan előkelő helyen szerepel. Ez a nagy múltú szórakozóhely sok mindent megélt már (gondoljunk csak a költöztetésre és az ezzel járó felszólalásokra) és generációk nőttek fel úgy, hogy potom összegért hallgathatták kedvenc zenekarukat. De nem csak ebben rejlik a hely sikere: engem mindig is megfogott egyedien kialakított, varázslatos környezet, mely barátságosan fogadott minden érdeklődőt. Ezt a stílust szerencsére továbbra is megőrizték az üzemeltetők, mint ahogy a drága ital árakat is. De hát ez egy szórakozóhely, ahova úgy megy az ember, hogy előtte csak alapozott már egyet az ismerőseivel.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely