Diana

4 értékelés

Café Créme Gottier

A Gellérttől alig pár percre a Bartók Béla útján ízléses kirakat hívogat be különleges helyre.Nyugodt, akár álmos vasárnap reggeli elbújós teázásra vagy főképp kávézásra tökéletesen megfelelő kávézó hely. Gyönyörűen kialakított belső terét a plafonon elhelyezett tükrökben is megcsodálhatjuk. A bútorok a tonett székektől kényelmes fotelekig váltakoznak stílusban is. A berendezés összhatása a tárlóktól és polcoktól, a festményektől és különleges csillároktól Krúdy kávézóihoz hasonlít. Az ét- illetve főleg itallapon gondosan összeválogatott finomságok foglalnak helyet és várják, hogy szépen sorban mindet kipróbáld. Az étlapon ínyencen elkészített egyszerű , ízlésesen feltálalt könnyű de laktató reggeli és vacsora ételek garantáltan egészségesen jóllakatnak. A pulton látható sütik pedig elvitetik magukat veled haza. Az ízléses teáscsészében kihozott teát nagyon kedves és intelligens odafigyelő pincérnő hozza ki. Az itt eltöltött kellemes óra után érzem, hogy mindig vissza fogok ide járni és ajánlom mindenkinek.
WiFi van!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pesti Vendéglő 1998

Rendkívül kedves pincérnő, segítőkész, udvarias, korrekt. A kockásabroszos étterem magyar és külföldi gourmait-ék számára is kiválóan megfelelő. Szolid berendezés, kovácsoltvas díszek, apró kiegészítők, fűzfavesszőből font lámpabúrák, régi budapesti fotók a falon és csak annyi dekoráció amennyi éppen szükséges egy átlagostól eltérő emeltebb hangulat eléréséhez.
A juhtúróval töltött gomba isteni finom. A kapor harmonikusan illeszkedik a lélegzetelállítóan étekhez. A Gundel palacsinta valami álom volt, ha otthon esszük kinyaltuk volna a tányért is! :-)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Korona Cukrászda

Az elegánsan berendezett cukrászda és szendvicsező kellemes melegedő hely télen és nyugodt hűsölő hely nyáron. Különleges magyar tortákat ismerhetnek meg a külföldi turisták. És élvezhetnek a magyar vendégek. A pincérek a nagy forgalomban igencsak kell szaladgáljanak a sok vendég között ami hibázásra ad lehetőséget. Ezt ellensúlyozza a varázslatos sütemény és a különleges tea s a cukrászda légköre. S leginkább a jó társaság a barátok akik elengedhetetlenek a jó hangulathoz. Ajánlom, de legyél nyitott, hogy az óriási szendvicseket be tudd fogadni és élvezni a vár hangulatát.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hummus Bar - Hollán Ernő utca

Barátságos fogadtatás a jutalmad, hogy oda betértél. A fagyi hideg utcáról belépve a kezedbe nyomnak egy pici pohár forró teát, hogy kiolvadj. Igaz a külföldi nevek néha ismeretlenek, de annyira bizalommal teli az egész hely, hogy bármit berendelünk így ismeretlenül. Finom laktató étel.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely