32 értékelés

Kreatív Hobby Áruház

Karácsonyi ajándékként hógömböket készítettem, melyhez a hozzávalókat itt szereztem be: üvegek, csillámporok, apró tárgyak...Ismeretségi körömben más is szeret kreatívkodni, így az Ő számára különböző és nagyon sokféle (témájú) szalvétából válogathattam - majdnem felvásároltam az egész készletet :) Amennyiben nincs előre kitalált ötleted milyen saját készítésű ajándékkal lepd meg szeretteidet, itt biztosan ihletet kapsz! Hajrá! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cinema City Aréna

Barátnőmmel 3 hónapon keresztül faltuk a filmeket - Nekünk kedvező témában sorakoztak hétről-hétre. Igazán kényelmes majdhogynem fotelekben tölthettük el a közel 3 órát, észre sem vettük... A büfé kínálata sokrétű, gyors kiszolgálással. Amennyiben a pénztárak előtt kígyózó sort látsz, ne ijedj meg... az ott dolgozó kiváló személyzet hatékony munkája végett, gyorsan halad! Jó szórakozást! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Amigo Bár

A Blaha Lujza térhez közel található Amigo Bárba egy koncert alkalmával térünk be. Aki szereti a Rock n' Roll-t itt "otthonra" lelt. Még meg sem szólal a zene, de a bugi máris a lábadban van, olyan hangulatot teremtettek. Képek, lemezek a falakon.... "Megér egy misét!" Próbáljátok ki! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Libri Allee Könyváruház

Mivel imádom a könyveket számomra a Libri egy Igazi Könyvbirodalom! Hatalmas térrel, nagy választékkal rendelkezik, mindez 2 emeleten. Az ott dolgozók segítőkészek, mosolyognak - ami számomra elengedhetetlen! A kirakat figyelemfelkeltő, mindig megtalál az a könyv, melyre éppen szükségem van. Heti egyszer legalább mindig betérek, egyszerűen IMÁDOM! Ajánlom mindenkinek! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Indigo Cafe & Restaurant

Még mielőtt belépnél az étterembe, már érezni a curry illatát. Első élményem az indiai konyhával teljesen magával ragadott. Barátnőm ajánlotta, itt kezdtük a névnapi ünneplést, mely tökéletes választás volt. Az ételek nagy választékában azt sem tudtam hirtelen mit is legyen a fogás, így egy könnyed sajtnyárs volt a befutó, mangós "lasse" kíséretében! Fenomenális ízvilága, a hely hangulata valóban visszaadta elképzelésemet Indiáról. Köszönöm az élményt!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cafe Frei

A könyvbirodalom után ez az igazi kávézó, amit létrehoztak. Imádom a könyveket és a kávé illatát - együtt a kettő... fenséges! Hatalmas választékát még nem kóstoltam végig... de ami késik, az eljön. :) Bár be kell vallanom a római mogyorós latte-nál leragadtam... így valóban sokáig fog tartani a kóstoló... :) Hiába a kényelmetlen fotelek, székek, nem tehetem meg, hogy ne üljek be :)Nekem találták ki, de hogy Neked is? Gyere is próbáld ki! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sugar Shop - Paulay Ede utca

Kiváncsiságom hozott ide - no meg a Párom :). Megőrülök a színekért, nagyon vidám minden. Rengeteg édesség, apró tárgyak minden féle változatban és újabbnál újabb köntösben (különböző formájú telefonok, kulcstartók, csecse-becsék...)Újra kislányként éreztem magam egy kis ideig...A fagyik isteniek, bármennyit megennék belőle. Bár az "Elvis mogyorójá"-ban lehetett valami... ;)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bosnyák Téri Vásárcsarnok

Zuglói lakosként heti rendszerességgel jártam ide, de még ma is visszatérek olykor-olykor. Hiszen minden piac más és más, így a hangulatát nem tudja más pótolni. Egyszerűen imádom! :)Természetesen megvannak a saját, megszokott "árusaim" akiknél előszeretettel vásároltam és hozzájuk térek vissza. Az pedig külön öröm, hogy mindig van egy-két kedves szavuk is - nem hiába... :) Ebben az esetben örülök, hogy semmi nem változott! A termékek kiváló minősége és nagy választéka minden igényt kielégít. Aki nem járt még itt, nem tudja miből maradt ki! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pull&Bear

Azonnal a kedvencem lett, amint betértem ide. Az egyszerűbb, de mégis picit különleges darabokat szeretem. Az eladó hölgy nagyon segítőkész volt és valóban ért ahhoz, amit csinál. Pikk-pakk összeválogattunk egy kollekciót... egyszerűen imádom! Aki a kreatívabb, izgalmasabb rucikat szereti, Ő is talál magának 1-2 dolgot. Jó kedvű, fiatalos csapat dolgozik itt; így aki ezt a "mosoly-vírust" szeretné elkapni... Ne nétovázzon! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Stradivarius

Ide mindig betérek, ha az Allee-ban járok. Szeretem a könnyed darabokat, blúzaimat itt vettem. A megújuló kínálatban mindig találok valami fogamra valót :) Számtalan kiegészítők között is válogathatunk; igazán nőcis vagy csak sportosan elegáns akarsz lenni, bátran látogass el ide :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely