Csillag Nofertete

10451693_645281252207111_4472542020085583466_t.jpg

22 értékelés

Dr. Balázs György ügyvéd

Remek szakértelmével párosul lelkiismeretessége és a legigazságosabb döntés iránti elkötelezettsége is. Mindenkinek ajánlani tudom Dr. Balázs György ügyvédet, mindenre kiterjedő figyelmével a legjobbat hozza ki minden ügyből. özv. Cs.A.né.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Werlich Márta ügyvéd

Az Ügyvédnőt tisztelem és mindenkinek ajánlani tudom, mert lelkiismeretessége párosul nagy fokú rugalmasságával a szerződéskötések szakértelme mellett.
Telefonon bejelentkezve, nagyon készséges gyorsasággal áll mindenki rendelkezésére.
Csillag

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Balázs György ügyvéd

Az ügyvéd Úr bemutatkozó oldalán szemrevételezhetjük sokoldalúságát! Nagy szakértelme biztosít minket abban, hogy mindenképpen bizalomra méltó az ügyeink biztos kézben tudása érdekében.
Csillag

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gödöllői Dombvidék Tájvédelmi Körzet

Itt születtem e tájékon - ez Hazám szűkebb környezete.. Imádom, hiszen e dombvidéken lakom. De kérek mindenkit, hogy ha ezen a környéken kíván új otthont létesíteni: NE VÁGJON KI MINDEN FÁT! Elmenekülnek az ide szokott ritka állatok is.. Ne tegyük tönkre ezt a csodálatos természeti környéket, hiszen az autópálya megépítésével már sajnos felbomlottak a biológia egyensúlyok! Őrizzük meg, amit még lehet! Köszönöm, ha figyelnek mindezekre!

Hasznos ez a vélemény? Igen

ELMŰ ügyfélszolgálati iroda

Határozottan jó véleményem van az ügyfélszolgálatosok segítség nyújtása, ügyintézése terén, mert mindig pozitív hozzáállásukkal el tudják intézni a kéréseket. Régebben nagyon sok volt a várakozási idő, de ez mára már jelentősen javult. Aki gyorsan szeretne ügyintézni, ne a géphanggal próbálja a telefonos kapcsolatot keresni, hanem ITT AZ ÜGYFÉLSZOLGÁLATON. Interneten is lehet időpontot egyeztetni. Ajánlom Mindenki szíves figyelmébe.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bankautomata

Sajnos megszűnt a használata, szerintem sokan hiába keresik fel. NE INDULJANAK EL IDE potyára, ezt ajánlom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Déri Mária ügyvéd

Mindenkinek ajánlom a T. Ügyvédnőt, mert jelentős tapasztalattal rendelkezik és az igazságot képviseli, minden aprósággal felszínre emelve azt - a CÉL érdekében. Gondos részletekkel tekinti át a rá bízott ügyeket.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Trafo Klub

Nagyon sokat járt ide fiam a barátaival, jó helynek tartom. Azért azt ajánlom kellően beszéljék meg a szülők gyermekükkel, hogy mire kell figyeljenek a saját biztonságuk érdekében, ez alap. Remek hely a Trafo kikapcsolódás, feltöltődés szempontjából. Én is jártam itt barátnőimmel és ez a tapasztalatom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Herosz Gödöllői Szervezete

Nagyon jó, hogy van egy hely Gödöllőn, ahová a talált-elveszett állatokat befogadják, még ha csak átmenetileg is. Fontos, hogy megfelelő gondoskodást kapjanak, ameddig a gazdájuk rátalál kedvencükre, vagy amíg valakinél új otthonra lelnek az állatok.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gödöllői Királyi Kastély - Grassalkovich Kastély

Mindenkinek ajánlom figyelmébe ezt a csodálatos "Erzsébet Királyné kedves helye"-ként számon tartott - gyönyörű látványos épület együttest keresse fel.. Mindent átélhetünk, amit Ő is átélt, ha megfelelő beleérző képességgel, engedjük magunkat átadni a Kastély belső hangulatának... A kertben leülni, sétálni óriási feltöltődés... Ki kell próbálni!

Hasznos ez a vélemény? Igen