Tóthné

Tóthné

2 értékelés

Dr. Sári Csaba ügyvéd

Egy elég bonyolult ingatlan adásvétellel kapcsolatban kerestem fel az irodát.

Nemrég örököltem egy házrészt, ahol mellettem jelenleg tíz másik, az ország különböző pontján élő rokon is tulajdonostárs volt (osztatlan közös tulajdonban). A házat el akartuk adni. A Vevő hozta volna a saját ügyvédjét, aki végül a sok tulajdonostárs miatt nem vállalta el az ügyet. Azt mondta, hogy túl macerás, és neki nem éri meg ezzel foglalkozni.

Ezután kerestük fel Sári Ügyvéd Urat, akit egy ismerősöm ajánlott. Viszonylag hamar kaptam időpontot. Az iroda a belvárosban van, az Orsolya tér mellett. Az ügyvéd úr lekérte a tulajdoni lapot, felvázolta, hogy szerinte, hogyan lehetne lebonyolítani az ügyet. Elmondta, hogy kb. mi lesz az ügy menete, milyen költségekre lehet számítani. A férjemmel meg a vevővel végül rábólintottunk.

Voltak az ügyben elővásárlásra jogosultak, ezek kiértesítése is lassította az ügymenetet. A vevő banki hitelből tudott fizetni, ami miatt a kifizetés időpontja is kérdéses volt. Különböző meghatalmazásokkal végül az ország másik részén lakó tulajdonostársak is alá tudták írni a papírokat.

Összességében az előzetes tervnek megfelelően zajlott az egész procedúra. Sikerölt biztonságosan eladnunk a házat és megkaptuk a vételárat.

Nem volt olcsó, de - mivel látom, hogy sok helyen elcsúszhatott volna az ügy egy esetleges hozzá nem értő ügyvéd esetén, - nekem megérte.

Ha a jövőben ingatlant veszek, vagy eladok, valószínűleg megint hozzá fogok fordulni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rókalyuk Söröző

Pizzát szoktam tőlük rendelni. Az első osztályú! Ajánlom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

1 Kedvenc hely

Még több »
Dr. Sári Csaba ügyvéd
Szent György utca 24, 9400 Sopron