Csiktamási Gábor

Csiktamási Gábor

1 értékelés

Dr. Ozsváth Mária szemész, természetgyógyász magánorvos

Asz elmúlt évben kiderült, hogy a bal szememmel egyre gyengébben látok.
kétségbeesetten kerestem jobbnál jobb szemorvost. Így kerültem Prof.Dr. Nagy Zoltánhoz a Mária u szemklinikára. Professzor Úr nagyon megvizsgált. A szemebe injekciót adott,és visszarendelt ellenőrzésre is.Nem sokat javultam az első injekció után, így a kétségbe esésem arra késztetett, hogy valamiféle komplementer terápiát is kipróbáljak.Sokat keresgéltem a neten, ismerősöktől érdeklődtem. Amikor a lábammal éppen kezelésre vártam a reumatológián, akkor a váróban beszélgetni kezdtem a várakozókkal. Mellettem ült egy hasonló korú idös hölgy, akinek hasonló szemészeti panaszai vannak mint nekem.elmondta, hogy Ő is a szemklinikára jár, de még mást is kipróbált.Rákérdeztem, hogy mit csinál még. elmondta, hogy jár egy szemész akupunktőr orvoshoz is, már évek óta kezelésre,és azóta nem romlik a látása. Igaz nem is javul, de tudja, hogy ez a betegség ezzel jár. Már két könyvet is tudott írni, annak ellenére , hogy a szeme beteg, mert nem romlik. Nagyon meg van elégedve a kezelő orvosaival,és az akupunktúrás doktornővel is.
Úgy gondoltam én is elmegyek. elmentem. Egy régi belvárosi házban van a rendelő.Beléptem és meglepett, hogy nagyon kedvesen fogadtak, tisztaság és rend van.A doktornő rendelőjében volt legalább hat-hét féle vizsgálat. Ezután akupunktúrás teszt következett. A végén annyit mondott, hogy kipróbálhatjuk a kezelés sorozatot, mert úgy gondolja ha picit is de legalább abban segít, hogy nem romlik tovább a látásom.
Úgy gondoltam nincs veszíteni valóm kipróbálom.az első szúrások nagyon kellemetlenek voltak.Amúgy sem szeretem a tűket, de kibirtam. Tíz kezelés után megvizsgált a doktornő és azt mondta szerinte javult, vagy legalábbis stagnál a látásom, de menjek nyugodtan vissza a Professzor Úrhoz is ellenőrzésre, Visszamentem. sokat kellet várnom, de megérte, mert Professzor Úr, amikor látta a vizsgálati eredményeket,azt mondta, teljes a látásom, és megkérdezte mit csináltam???...Nem akartam elmondani, mert azt hallottam, hogy az orvosok nemigazán szeretik az akupunktúrát a szemészetben, de addog faggatott, ameddig elmondtam , hogy akupunktúrás kezelésre is jártam....Nem hagyta abba faggatásomat, addig addig ameddig el nem mondtam, hogy az Ozsváth doktornőhöz járok.A legnagyobb csodálkozásomra nagy örömmel azt mondta Nekem, legyen kedves menjen ki és a váróban a sok betegnek hangosan mondja el, hogy nem szabad a reményt feladni és ki kell próbálni a hasonló esetekben az akupunktúrát is.Bármi segíthet, hiszen a szemfenék betegség a napjainkban még nem gyógyítható,ezért az orvosi injekciók mellet az akupunktúra is jó hatású lehet. Kimentem és elmondtam a betegeknek.. Határtalan boldogságomban a doktornőhöz is elmentem, és még mielőtt beszólított volna a rendelőjébe ott is elmondtam a váróban a betegeknek, hogy mi történt velem...
A doktornő is nagyon örült és csak nyugodt mosolygós hangon ennyit mondott" Igen.Csodák nincsenek, de csodával határos dolgok előfordulnak még napjainkban is. szerintem az injekciós kezelés és az akupunktúra egymás mellett jól elfér....ezt tudom mondani a negyven év tapasztalata alapján"

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely