Viktória Antal

photo.jpg

1 értékelés

TOOB & VELOX Autómosó és Gumiszervíz

Vásároltam egy Toob&Velox üléskárpit tisztítás kupont,amit a napokban használtam fel.
Annyit előzményként tudniuk kell, hogy az én autóm egy picit különleges, mert Magyarországon úgy tudom, hogy csak 1-2 darab létezik ebből a fajtából.
Otthagytam az autómat és volt egy olyan gondolatom, hogy "mi van, ha elviszik egy körre? Le kéne fényképezzem a kilométer órát és szólnom, hogy ennyi meg ennyi km-rel hagyom itt" - Na de akkor biztos nem takarítják ki szépen az üléskárpitomat, ha már az elején ilyen bizalmatlan vagyok.
Sajnos a megérzéseim bejöttek! Mikor visszamentem az autóért, a motorháztető meleg volt, a motor meg tűzforró, mert felnyitottam és próbáltam megfogni! Nem gondolom, hogy az autóparkoló és a tisztítóműhely közötti maximum 20 méteres távolsága alatt tudott az autó motorja így felforrósodni.
Sajnos nem fotóztam, így nincs semmi bizonyítékom, de arra határozottan emlékszem, - hogy a napokban tankoltam-, így a km óra állásom 85 km-t mutatott, amikor a mosónál leparkoltam. Délután amikor visszamentem az autómhoz ez az óraállás már majdnem 100 km-nél volt.
Tisztában vagyok vele, hogy utólag már semmit nem tehetek, pláne, hogy nincsenek bizonyítékaim, egyedül csak a párom tudja, mert ő is próbálta megfogni a motort velem együtt, amikor felnyitottuk a motorháztetőt.
Azzal a szándékkal írtam le, hogy más ne járjon így, mint ahogy én jártam, mert elég kellemetlen!!!
Az autó üléskárpitját kitisztították, de a fentieket figyelembe véve, nekem ez elég rossz nyomott hagyott bennem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely