AszodiPetra

AszodiPetra

1 értékelés

Áldás Utcai Általános Iskola

Az Áldás Utcai Általános Iskola idén 104 éves. Amellett, hogy régi, elég korszerű. Azoknak az embereknek ajánlom az iskolát, akik azt szeretnék, hogy gyermekük a kegkiválobb tanítási módszerek mellett fedezze fel a tanulást. Az Áldás a sportot, zenét és minden más különelgoglaltságot is támogat. Erős iskola, de az eredmény az út végén látszik. A középiskolába való felvételizésre hatalmas segítség és támogatás van, bármely tantárgyból. Az alsós évfolyamoknak
színes programokat szerveznek. Az iskolában külön foglalkozások (zongora,gitár,furulya,hegedű,kosár,karate,RSG,úszás,tennis) is vannak. A gyerekek barátságos vilàgos helyeken tanulhatnak. A portaszolgálat kora reggeltől este 9-ig működik, napközben nem lehet az épületben idegeneknek belépni. Az udvaron focipálya, kosárlabdapálya van, a kis udvaron korszerű sportpálya. Az épületben informatika terem, rajzterem és technikaterem is van. A ,,Kuckó’’ az iskola hátsó részén van. Ez egy papír-írószer bolt ami reggeltől-délutánig nyitva van.
Az iskolában reggelit, ebédet,uzsonnát is igényelhetnek, de büfé is van. A tanári mellett van egy kis könyvtár, ahonnan már elsőben is kölcsönözhetnek könyvet. A fizika-kémia előadóban felszerelt kísérleti eszközök vannak. A termek többségében iteraktív tábla van. Egy tornaterem és két kisebb tornateremben folyik a labdajátekok és a torna megismerése. A felsősök mindennapjait is színesítik a DÖK álltal kítűzött programok. Fotó-rajz pályázatok, Süti-Sütő verseny, vers délutánok, Zene délelőttök.
A további információért nézze meg a honlapot: http://www.aldassuli.gportal.hu

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely