photo.jpg

4 értékelés

König Night Club & Sztriptízbár

Még nyáron voltam náluk egyik éjszaka. Az este olyan jól sikerült, hogy reggel 5-kor távoztam záráskor. A hely sztriptíz bár és wellnes egyben bár ezt a részét nem csekkoltam. Kedvencem a Donna nevű lány volt. Ha erre jártok tőle mindenképp kérjetek egy asztaltáncot. Kellemes csalódás volt a hely, nemcsak német turistákra szakosodott.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Blue Tropical Night Club

Volt fesztivál után maradtam pár napot a Hotel Sziesztában a Lővérekben. Innen gyalog sem volt egy vész távolság. Bár az elfogyasztott sörök miatt jobb is, hogy nem mentem autóval. Az alkohol árak nem voltak vészesek, így rendelgettem jó párat. A lányokat tekintve hasonlóan jó színvonal, mint a Szegána. Csak ajánlani tudom a helyet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szegána Night-club

Soproni kiruccanásom alkalmával a Tropical mellett őket is leteszteltem. Ez a hely is abszolut bejött. Olcsóbb, mint a pesti szolgáltatók de a kiszolgálás minősége és a lányok abszolút nem gyengébbek. Szállásomtól kicsit messze voltak, így taxival érkeztem de nem lehúzósak. A hely kialakítása/hangulata is elsóosztályú volt. Ha legközelebb Sopronban járok újból benézek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Club P2

Pesti helyek közül a kedvencem. 50 euroért korlátlan italfogyasztás és VIP terem... Nem rossz. Kiszolgálás elsőosztályú ahhoz képest, hogy nem vészes az árszínvonal. Kicsit lehetne több lány, legutóbb 10-15-re emlékszem. Cserébe a mennyiséggel nincs elrontva a minőség. Mindegyik olyan akinek utánnafordulnak az emberek az utcán. 15 000-t egy durvább belvárosi romkocsmázással el lehet költeni. Pestiek közül a kedvencem!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely