A.d.é.l.

A.d.é.l.

1 értékelés

David Gerincklinika

Az első gyógytornász segítőkész volt, ez kétségtelen, minden kérdésemet megválaszolta, de a deréktáji fájdalmaimon (kb 10 alkalom alatt) sajnos nem tudott segíteni.
Átjáróháznak tűnt az Apor téri központ, hiába vannak külön kis szobák az egyéni óráknak. Többször jeleztem, hogy nagyon zavaró, ha az egyéni gyógytorna óráimat rendszeresen megzavarják az ott dolgozó kollégák és más betegek. Volt, hogy a recepciós kopogott be az esti zárás előtt egy órával, hogy "ki kéne fizetni az órát, mert zárná a kasszát". Elnézést sem kért és meg sem köszönte, hogy két emeletet lépcsőztem fel és le a kedvéért. Volt, hogy beteg kopogott be, máskor egy kolléga jött be valamiért stbstb. Hetekbe telt, mire "kiharcoltam", hogy ha már vannak ilyen tábláik, akkor tényleg tegyenek ki az ajtóra egy Ne zavarj! táblát és ha lehet, ne az én egyéni óráimon beszélgessen a gyógytornász a bekopogó többi beteggel, illetve a kollégákkal.
Többször előfordult, hogy amíg várakoztam torna előtt, az előttem elrohanó munkatársak közül páran mégcsak nem is köszöntek.
Egy új gyógytornásznál folytattam a tornákat augusztus 26-tól, aki ekkor, a legelső alkalommal közölte, hogy ő viszont nem járul hozzá, hogy diktafonra vegyem a tornát. Ezzel végülis nem is lett volna semmi baj, megbeszéltük legelső alkalommal, hogy majd elküldi emailen az egyéni gyakorlatsorom leírását. Apró részleteken nagyon sok múlik, és szerintem a betegtől nem várható el, hogy fejből megjegyezzen néhány alkalom után olyan dolgokat, ami szakemberek számára egyértelműen fontos, a beteg viszont nem tudja, mikre kell feltétlenül figyelnie. Az új gyógytornásszal való negyedik egyéni tornámon (október 6-án) már határozottan kértem, hogy legyen szíves tényleg küldje át, mert otthon is szeretnék tornázni heti 2-3 alkalommal, így lenne értelme a történet folytatásának. Mivel ekkor sem küldte el, így okt. 14-én írtam egy rövid kérést emailben az Apor téri recepciónak, amire semmilyen választ nem kaptam sem a recepciótól (továbbították-e a kérésem), sem a címzett gyógytornásztól. Október 19-én személyesen bementem és megvártam, amíg a gyógytornász kijön a teremből (mivel én nem zavarom meg más beteg egyéni tornáját...) és ismét kértem az egyéni tornagyakorlataim elküldését. Azt ígérte, még aznap délután elküldi, mivel miattam felszabadított egy órát, hogy összeállíthassa a gyakorlataimat. Ismét nem küldte el. (A recepciós pedig közölte, hogy ők a recepción "külön" amúgy sem szoktak az emailekre válaszolni, hanem csak a címzett gyógytornász válaszol. Válasza azért nem volt elfogadható, mert jelen esetben senki nem méltatott válaszra.) Másnap telefonon felhívtam az egyik vezetőt és jeleztem neki az eddigi problémákat, akinek az volt a legelső reakciója kb 2 perc után, hogy "Jó, én ezt most végighallgattam, miben tudok Önnek segíteni?". (...) "Megnyugtatott", mindenképp utánajár, hogy rövid időn belül megkapjam az egyéni gyakorlataim leírását (amiért már többször jártam náluk egyéni tornán és amit máshol egyébként legelső alkalommal diktafonra lehet venni). Enélkül az eddig kifizetett alkalmak - ablakon kidobott pénz. Azt mondta, nem tud időpontot ígérni, mikor tudják elküldeni.
A mai napig nem küldték el..
Minden további nélkül "elnéztem" nekik azt, ami(k)ért elnézést sem kértek, nemhogy bocsánatot. A.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely