tamás balázs

photo.jpg

1 értékelés

Nótafa Vendéglő

Jartam már rossz helyen nem is szokásom igy nyilvánosan kritizálni de egyszerűen nem tudom szó nélkül hagyni azt amit tapasztaltam !

Kezdjük azzal ami rögtön lehangoló volt az étterem belső része felszereltsege eszkozei ami a "80" évek kocsmáira emlékeztettek! Értem hogy autentikus korhű a hely de ennyire hogy évtizedek óta erre a helyre nem költöttek az durva ! Az asztal közepen koszos aszalódott erős paprika fogad egy tányéron nagyon bizalomgerjesztő:-(de lehet az ötletes dekoráció része!
A tányérok repedtek és csorbák! A kiszolgálás ( mit iszol mit esztek jo étvágyat ) tegezve viszonylag gyorsan történik de semmi különös ! Már mikor helyet foglaltunk érzékeltem hogy a lehető legegyszerűbb ételeket kiválasztjuk és gyorsan távozunk ! 50nm-en 40 ember ami nyomasztó nem csendes nincs elszaparált rész szinte egymás nyakán kényelmetlen fapadon faszéken ülnek a vendégek! A vendékek összetétele is inkább egy kifőzde stílus ( tisztelet a kivételnek ) ! Az ételek 25 -30 perc mulva megérkeztek olyan tálalással mintha" ráhánytak "volna elnézést de komolyan mondom hogy borzalmas volt hihetetlen hogy szakács készítette szaktudás nem volt látható egy kis tányérdísz kreatívitás semmi! Rádobva a tányérra minden! Az ételek nem frissek de nem is egy két naposak az érezhető és borzalmas ! Érthetetlen hogy ilyet tapasztal az ember egy étteremben hozzá teszem nem vártam többet egy egyszerű vendéglőnél de minőségben nem kaptam többet egy piaci büfénél ráadásul 2-3 szoros árért !!!
Hihetetlen a sok pozítív értékelő hozzászollás nem tudok abszolult azonosulni velük! Nagy csalódás volt biztos hogy nem jövök ide többet!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely