Gábor Papp

photo.jpg

1 értékelés

Gránátalma Szépség - és Egészség Központ

Férfiemberként olyan élmény ért, mint még soha...

Ajándékba kapott kuponomat felhasználva felkerestem a a kozmetikát, ami köszönőviszonyban sem volt azzal, ami a hivatalos honlapon látható.

Eleve az érkezésemkor feltűnt, hogy nem mutatkozott be a hölgy, aki fogadott, ill. semmilyen tájékoztatást nem adott a kezelésről.
Felháborító stílusban utasított, hol hagyjam a cipőmet, hol várjak, stb. - mivel első (és utolsó) alkalommal jártam náluk, eléggé elveszett voltam.

Az egész üzletben egyetlen egy ember volt rajtam kívül, aki az ablak alatt ült a félhomályban, így csak a sziluettjét láttam - nem tudom, hogy magyar v külföldi férfi volt-e, ennek később lesz jelentősége.
Ezek után beültem a fogadó helyiségbe, ahol kérés nélkül kitöltöttem a kérdőívet, de mivel a végén volt egy számomra nem egyértelmű kérdés, aláírás nélkül hagytam - a hölgy ezt is felháborodással vette tudomásul.

"Megkért", megyek be az egyik kezelő helyiségbe, vetkőzzek nadrágra, póló maradjon - amit azért furcsálltam, mert a hasizmot stimuláló programra jöttem.
Levettem a farmeremet, alsónadrág természetesen rajtam, magam köré tekertem a lepedőt, amit adott, és vártam, hogy belépjen.

A "hölgy" belépett, és rögtön sikítozva-káromkodva sarkon fordult, mondván, "rakja el a f.rkát azonnal, ki a f.szom kíváncsi a f.rkára?!?"
Meglepettségemben kiabáltam utána, hogy hölgyem, van rajtam alsónadrág, miről beszél, de ő csak sipítozott tovább és kiabált, h rendőrt hív.
Ahogy voltam, kiléptem a kezelőből, hogy az "árnyalak" is lássa, hogy van rajtam alsónadrág, de nem reagált semmit.

Visszamentem, felöltöztem, és közöltem, hogy nem kérem a szolgáltatást, és szeretném megtudni, kihez volt szerencsém, mivel be sem mutatkozott.

Azt hajtogatta, hagyjam el az üzletet azonnal, különben rendőrt hív.
Annyira megalázva és felháborodva éreztem magam, hogy nem volt annyi lélekjelenlétem, hogy megvárjam, hogy tényleg így tenne-e... eljöttem, amit bánok.

Mindenki kerülje el ezt a "szépségközpontot", ennek érdekében a kuponos szolgáltatónak is jelezni fogom az esetet.
Nem fér a fejembe, hogyan működhet egy ilyen hely...

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely