Patrick Major

photo.jpg

1 értékelés

Római Strandfürdő

Ma jártunk ott.
Előnyök:
- Szép a környezet
- Parkolás megoldható a helyi campingben 800Ft egy napra, ez elég korrekt
- Kellemes a víz, jók a csúszdák
- Árak megfelelők 1 fokhagymás tejfölös lángos 600Ft

Aggályok:
- A belépésnél komoly sor alakult ki, de ezzel nincs gond a probléma, hogy a pénztárak közelében van kihelyezve, hogy melyik kasszánál lehet kártyával, kp-vel, utalvánnyal fizetni. Szóval a sor végéről esélytelen kiszúrni, hogy vajon a jó sorban állok-e. Ha van ilyen kritérium ildomos nagy transzparens plakáton, hogy bocs de a 21. században van ilyen!
- A lángososnál kb 7 méter hosszú sor, de nem ez a probléma. A gond, hogy 1 órát és 27 percet álltam a sorban, nem kicsit haladt lassan...
- A gyerek medence ketté van osztva, ahol a kisebb és nagyobb medence ketté van osztva. A kicsi felett paraván van, ezért mindenki a napos, ámde kicsit nagyobbaknak (8-9) fenntartott medencét választja. Itt ketté választanám a megjegyzést:
1. Nincs felügyelve, hogy a gyerekmedencében csak gyerekek legyenek
2. Az ott működő vízágyúval a kis rakoncátlanok mindenkit lövöldöznek
És itt kapcsolódik össze a kettő, a kicsiket, akik a medence szélén próbálnak játtszani folyamatosan küldik ezekkel az ágyúkkal, de persze ez számukra nem túl kellemes.

Ebből adódott ma egy kisebb verekedés, ahol az egyik kislányra rászóltunk, hogy pls óvatosabban, mire a kislány már az anyjának azt hazudta, hogy kitiltottuk a medencéből. Az anyja odajött és a feleségemmel vitába keveredett, ami odáig fajult, hogy a némber lepofozta a feleségem. Én kiszaladtam a vízből és közéjük ugrottam, mert a kicsi ott volt a feleségem kezében, erre megjelentek a némberhez tartozó kedves barna rokonság és berugtak a vízbe és a medence széléről kiáltoztak, hogy menjek ki... Persze addigra a nagyobbik gyerek is odaért, de nem értette a helyzetet és ő is meg a kicsi is megijedtek és sírni kezdtek... Mindeddig biztoságiak sehol és persze később sem...
1-2 apuka plusz a szabadnapos gépész segített, hogy ne legyen mégnagyobb baj, nekik köszönjük szépen

Majd ezek után megjelent 2 ember, hogy kihívták a rendőröket (khm... Köszi)

2 fontos visszajelzés:
- Figyelembe kell venni a közönség igényeit, hiszem abból élnek (pl baromság, hogy a vízágyúval el lehet lőni a medence széléig... Vagy, hogy egyáltalán van)
- A biztonsági szolgálat ne a kapuban ácsorogjon, hanem rohanjon, ha egy pihenő helyen verekedés tör ki.

Az biztos, hogy mi már nem látogatunk ide többet, nem volt jó élmény

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely