Kiskakukk999

Kiskakukk999

4 értékelés

XIII. kerületi kijelölt kutyafuttató - Szent István Park

Valóban kicsit benzingőzös a futtató. Ahogy az egész város... Mégis a legjobb futtató Pesten, hatalmas, nagy a forgalom, jó a közösség, itt van hely mozogni, sprintelni, labdázni. Sajnos a kakiszedés sokaknak nem megy. A kapun van biztonsági zár (kéretik használni is). Van kút is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

VII. kerületi kijelölt kutyafuttató - Almássy tér

Kicsi futtató, de ennek ellenére nagyon jó... LENNE, ha a sok igénytelen gazda fogná a zacsit és összeszedné a kutyája után a kakit! A minap bementem és azzal kellett kezdenem, hogy legalább nyolc (!!!!) kupacot össze kellett szednem más kutyája után, hogy az enyémmel egyáltalán gyakorolni tudjuk az akadályokat. Felháborító. A lejtős bejárat tetszik, a kerítés a park felé alacsony.

Hasznos ez a vélemény? Igen

VII. kerületi kijelölt kutyafuttató - Kéthly Anna tér

1 csillag! Ez a kutyafuttató egy vicc. Nagyon kicsi, nincs benn semmi, csak kavics és egy oszlop. Ráadásul gusztustalan, mert a sok lusta, igénytelen gazda láthatóan ott hagyja az ürüléket a kutyája után. Szégyen. Be nem vinném a kutyám egy ilyen helyre.

Hasznos ez a vélemény? Igen

VII. kerületi kijelölt kutyafuttató - Klauzál tér

Tényleg büdös, elszórtan láttam kutyakakit is, de nem tudom, mennyire szokták összeszedni vagy otthagyni a gazdik, ritkán jövünk ide. A kapu egy vicc, egy leleményesebb kutya simán kinyitja az orrával, mancsával... A talaj borzalom, az alapozás sok helyen kilátszik, a kavicsot valószínűleg nem cserélték már ősidők óta, mert tömény pisi szag lengi körül ez egész futtatót.
Pozitívum, hogy aránylag nagy, van hely futni, játszani.
Sajnos nagyon lepusztult, elhanyagolt futtató és az a legszomorúbb, hogy néhány gazdi szerint a legjobb futtató a környéken.

Hasznos ez a vélemény? Igen