Halmi András

Halmi András

6 értékelés

Taksony Vezér Német Nemzetiségi Általános Iskola

Kiváló iskola, nagyon jó tanári gárdával. Az épület és az eszközök felújításra szorulnak, de a jó légkör és a magas színvonal megvan. Rend és ami nagyon fontos (!) fegyelem van, mert az iskolavezetés maximálisan kiáll a munkatársak mellett.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gróf Andrássy Gyula Általános Iskola

Sajnos nagyon sokat romlott az oktatás színvonala és az iskola a légköre. A jelenlegi igazgatónak nincs általános iskolai tanári végzettsége, vezetői alkalmassága kétséges. Az iskolavezetés gyermekközpontúnak hirdeti az intézményt, de ez valójában tanulói fegyelmi problémákat takar. A tantestület a kiszivárgott hírek szerint erősen megosztott.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Árpád Fejedelem Általános Iskola

Lelkiismeretes tanári kar, sok program jellemzi az iskolát. Dicséretes a szabadidős programbeosztás. A légkör jó, népszerű az iskola.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hunyadi János Általános Iskola

Kiváló iskola, nagy a túljelentkezés. A tanulás mellett, sok a kulturális program. Az iskolavezetés jól hangolja össze az egyes területeket, rend van az intézményben. Tanterem tekintetében fejlesztés szükséges, mert várhatóan tovább növekszik a tanuló létszám.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Falusi Általános Iskola - Dorfschule Wetschesch

Jó iskola, nőtt a színvonal az utóbbi években. Az iskolavezetés fegyelmet tart, ezért rohamosan nő a z intézmény népszerűsége. Az oktatásban szép eredmények vannak, nagy érték a nyelvtanítás.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola

Rideg iskolavezetés, rideg légkör. A jól felszerelt iskolában gyenge-közepes a színvonal. A tanulók szelektálódtak, ezért a tanárok munkája pokoli nehéz, segítséget sehonnan se kapnak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely