Ibcsi75

Ibcsi75

19 értékelés

Penny Market

A "felújítás"-nak hívott visszafejlesztés óta közepesből átment elégséges minősítésbe a hely. Sokkal kevesebb a termék, szinte már nem is éri meg benézni, az a kevés pedig ami van el van torlaszolva a sok ki nem pakolt terméket tároló konténerrel. :( Volt hogy azért nem tudtam megvenni valamit, mert nem fértem hozzá. Olyan mintha kint lenne a raktár is. :( Ez sajnos nem néha van így, hanem minden egyes nap.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vásártér Patika

Drágább mint a többi patika a városban, ráadásul a férjem elment hogy az újszülött gyerekünknek cumit vegyen, erre eladtak neki egy 6 hónapos kortól való cumit! (kezdő apuka) Ilyen hozzáállással nem lettek kedvencek. Úgy tűnik csak a bevétel számít. Sajnos azóta ezt más esetben is tapasztaltuk. Nem is igen járunk már oda, csak végszükségben....

Hasznos ez a vélemény? Igen

Coop

Kritikán aluli a romlott és lejárt szavatosságú termékeikkel. Nem ajánlom senkinek.....

Hasznos ez a vélemény? Igen

SPAR

Csak egy negatívum jut eszembe, újabban nem szeletelik vékonyra a felvágottakat. Gondolom üzletpolitikai okokból. Ezért van hogy inkább Győrben veszünk, ha már úgyis arra járunk. Ezen kívül maximálisan elégedett vagyok. Tiszta rendes hely, adottságaihoz képest bő áruválasztékkal. Sűrűn vásárolunk ezért itt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nemes Hentes

Ha már hentes, akkor ide érdemes menni Komáromban! Nagyon finom és friss termékei vannak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Magtár Bútor Áruház

Elég sablonos bútorokat árulnak. Ilyet bárhol kapni.
Az árak is a máshol megszokottaknak megfelelő.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mentha Patika

Elég sok terméket árulnak, viszonylag olcsóbban mint máshol. AZ eladók kedvesek, de kicsit lehetnének tájékozottabbak is a hatóanyagok és termékek felhasználhatóságával kapcsolatban. Fültanúja voltam annak, amikor nem a legmegfelelőbb terméket ajánlották a vevőnek. De mivel valóban kedvesek, és kétséget kizáróan jó szándékúak, feltételezem csak ismeretanyag hiánya állt a dolog mögött. Sokat járunk ide, szinte mindent kapni amit egy tudatos vevő keres.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Monostori Erőd

Ide mindig élmény bemenni. Évente többször is megfordulunk itt különböző rendezvényeken, de sem mi, se a gyerekek nem tudják megunni a bóklászást a kazamatákba. Látni kell mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kenyérmúzeum

Érdemes volt megnézni. Még a gyerekeknek is tetszett!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szőnyi Színes Óvoda

Lehetőségekhez képest nagyon jó óvoda! Próbálnak emberségesek maradni a mai elvárások és előírások közepette. Még Stefi néni vezetése alatt jártunk oda, de mivel a mostani vezető óvónénik volt, gyanítom megmarad a barátságos szemlélet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

4 Kedvenc hely

Még több »
Monostori Erőd
Dunapart 1., 2900 Komárom
Németh Cukrászda
Bajcsy-Zsilinszky utca 9, 2900 Komárom
Pingvin Étterem és Hidegkonyha
Vág utca 14., 2900 Komárom
King Shoarma Török Étterem
Arany János utca 2., 2900 Komárom