Lukács Tamás

4 értékelés

Panel Plast Kft.

Üdvözlök Mindenkit!
Szeretném én is megosztani a véleményemet a céggel kapcsolatban, November közepén vettem fel a kapcsolatot és kértem egy helyszíni felmérést.
Aznap kaptam is egy időpontot, kijöttek. Többször cseréltettem már abalakot, de ilyen felmérővel még nem találkoztam, részletes tájékoztatás kaptam az ablakokról, nem volt rizsa, csak ami érdekes és fontos számomra és adott jó ötleteket, megoldásokat is. A helyszínen meg is kötöttüka szerződést, ami szintén pozítívum, mert nem kellett átutaznom az egész városon. Helyszínen nagyjából elmondta az időintervallumot, ami első hallásra meglepett, de inkább több mint kevesebb.
Elérkezett, a várva vár időpont, és ahogy mondták, felhívtak, hogy mikor érkeznek, meg is jöttek, megtörtént a csere, régi ablak ki uj be, titokban figyeltem, hogy hogy készül és megmondom őszintén nem tudok rosszat mondani erről.
Nem kis lakásban lakunk, hat ablak és még egy bejárati ajtó cseréjéről volt szó, megtörtént.
A szakemberek elmondása alapján a redőnyök és a takarók egy másik időpontban érkeznek, amiről az iroda tájékoztatni, fog. Vártam pár napot a megbeszéltek szerintés miután ki kell vennem szabadságot hívtam az irodát nem válaszolt, egyből tárcsáztam a felmérésen elmentett szakember számát, felvette, megbeszéltük a dolgot és rá fél órára már meg volt az időpont.
Ki is érkeztek a szerelők, náluk volt a redőny a szegőlécek , beszélgettem velük, hogy esetleg más cégeknél van hogy felkerülnek a takaróelemek a helyszínen, kis száradás után, elmondták, hogy az egy dolog hogy kívül megszárad de a hab belseje legalább 24 órát kíván. Utána olvastam és meggyőző adatokra találtam, és olvastam, olyat is hogy később lejött a szegő, ez azért van.
Felkerültek az elemek, szemetet elvitték. Tetszett a munkáhozvaló hozzáállás, nem beszélnek sokat, inkább csak arról ami fontos.
Szomszédom átjött másnap és őt is meggyőzte a munka.Azóta ott is megtörtént az ablakcsere.
Én elégedett vagyok, több időpont volt, de jó lett működik, és azóta volt hó, jégeső minden és az ablakok tökéletesen működnek. Én vidékről költöztem fel és összehasonlítva az ottani munkát ezzel pozítívan csalódtam.
Én őket biztosan tudom ajánlani, nekem szépen megcsinálták.
Köszönettel:
Lukács Tamás

Hasznos ez a vélemény? Igen

Daubner Cukrászda

Isteniek a sütik, a pogácsa egyszerűen mennyei, még a nagymamám sem tudta jobban csinálni a tökmagosat!Egy bibi van, a parkolás, sajnos múltkor nem tudtam megállni a cukrászda parkolójában és az úton kellett.Mg is bűntettek, de ez mit sem von le a mennyei édességek értékéből!:)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Trófea Grill Étterem Erzsébet királyné útja

Maximálisan elégedett vagyok a Trófea Grill étteremmel.Nagy családi banzájok, szülinapok, évfordulók, és ünneplések helyszíne volt már többször az étterem. Széles választék, mind ital, mind étel terén, kedves felszolgálók és kellemes környezet.Mi mindig ide szervezzük a nagy eseményeket:)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Butlers

Nagyon jó kis hely, szeretem!Sajnos tényleg magasabb az árfekvés, de minőségi és szép dolgokat kínálnak!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely