sanyabacsi

9 értékelés

Tiszavirág Kisvendéglő

Jó és bőséges kaják.Különlegességek is vannak, bár én nem próbáltam de jókat hallottam róla.Ha nem akarsz bemenni vagy nem érsz rá házhoz is viszik, tehát érdemes kipróbálni. Jó étvágyat!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kisgergely Cukrászda

Ha Miskolcon tartózkodom és ha tehetem mindig ide járok a családommal fagyizni.Nagy választék jó kiszolgálás finom ízek!Ajánlom bárkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Virágoskert Söröző

Udvarias kiszolgálás, hűtött italok, biliárd. Kertjelyiség főzési és sütési lehetőséggel.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szikszói Pálinkafőzde

Miskolchoz közeli kisváros Szikszó. Itt főzik az országosan is elismert finom pálinkát. Még Dunán túlról is érkeznek hozzájuk főzetők, sőt még közismert személyek is. A lehető legtöbb fajta gyümölcsből főznek professzionális pálinkát, melyek íze sosem keveredik, mivel odafigyelnek a tisztaságra. Minden esetben figyelembe veszik a főzető igényeit és előfordul, hogy főzés közben egy kis pecsenyesütés is megesik. Ezek figyelembevételével mindenkinek ajánlom a Szikszói pálinkafőzőt!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Virágoskert Söröző

Jobb lett pláne a foci EB-re! Nagy képernyős TV-n lehetett nyomon követni az eseményeket!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szikszói Pálinkafőzde

Nemrég kóstoltam egy egyedi minőségű pálinkát amely ismételten megnyerte tetszésemet! Nem akarom elárulni, hogy mi volt, mert mindegyik tökéletes!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ogreni Pékség

Finom péksütemények, rétesek, pizzák nagy választékban és nem utolsó sorban kívánatosak és gusztusosak. Ha belép az ember a boltba rögtön körüllengi a frissen sült kenyér illata. A hagyományos fehér kenyértől a teljes kiőrlésűn keresztül a magvas kenyerekig minden megtalálható. A kiszolgálás udvarias és gördülékeny. Érdemes betérni akár reggeli, tízórai vásárlás miatt is. Nem hazudok, ha azt állítom, hogy minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújt. Javaslom mindenkinek aki ezen a környéken jár, térjen be és kóstolja meg a termékeit. Nem fogja megbánni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kislugas söröző

A lugas nem csak a nevében van, hanem a kerthelyiségben tényleg lugas alatt foglalhatsz helyet és hűsölhetsz, miközben a kedvenc italod kortyolgatása közben este megnézheted a nagy képernyős tévén a kedvenc focicsapatod meccsét. A kert végében egy kis tavacska is található, amely mögött a Szinva patak csörgedezik. Szomszédságában pizzéria üzemel, tehát ha megéheznél, a söröd mellé egy finom pizzát is majszolhatsz. A söntésben a pult mögött udvarias, tüneményes hölgyek várják a szomjas vendég rendeléseit. A helyiségben sportfogadási lehetőség is van, úgy hogy a kortyolgatás közepette kitöltheted a nyerő tipp-mixedet. Egyszóval ne habozz, térj be és meglátod nem fogod megbánni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kata Presszó

Kellemes, hangulatos hely, amely a buszmegálló mellett található, így amíg a buszra vársz csillapítani tudod szomjadat. Az udvar részén dohányzás közben is elfogyaszthatod kedvenc italodat, kávédat. A pultnál csinos fiatal és udvarias lányok várják a szomjas vendég rendeléseit. Mindkét részen nagy képernyős tévé, melyen napközben zene, alkalmanként sportközvetítéseket is nézhetsz. Ha ráuntál a tévére akár csocsózhatsz is. Bízvást állíthatom, érdemes betérni! Próbáld ki!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

8 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely