Németh Anikó

Németh Anikó

1 értékelés

Gastland Bisztró - Oktogon

Nagyon sűrűn járunk a Gastland éttermeiben.Nagy kedvenc parkolás szempontjából az M0 melletti étterem.Az Oktogon Bisztrót is nagyon szeretjük,a parkolás körülményes,hely nagyon ritkán van a közelben.Javasolt a villamos közlekedés,mivel a megálló közel van. Az ételek áraival és minőségével meg vagyok elégedve,bár a desszerteket átgondolhatnák ,azok nagyon egyhangúak,akár snassznak is minősíthető.(igaz ezért az árért nem várhatunk Gundel palacsintát). Mivel ár miatt előny alkalmas akár nagyobb családi rendezvények megtartására is ,nem érdemes otthon készülni,mivel szép és kellemes a környezet ,választék van bőven ,akár a vega is talál megfelelő ételt.
A kiszolgáló személyzet háááát mit mondjak emberek van amikor jobb van amikor rosszabb kedvük van.Mivel már látásból sokan ismernek minket velünk úgy érzem talán kedvesebbek,legalább is egy mosollyal jelzik ha felismernek.
Az Oktogon étteremben van egy nagyon kedves fiatal fiú,aki valamilyen szinten érezteti hogy örül annak hogy vissza térő vendégek vagyunk.
Ami nem tartozik ide kicsit szoktunk rajta mosolyogni egyik felszolgáló olyan mint a másik,Egyenruha 40 kg vasággyal.A higiénia részébe nem mennék bele mivel Én is tisztító és fertőtlenítő szerekkel foglalkozom így a véleményem talán elfogult lenne.Ezt nézzétek el Nekem.Összességében imádom,ajánlom Mindenkinek!Biztos ami biztos foglaljatok asztalt!!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely