Gyurcsó Viktória

Gyurcsó Viktória

1 értékelés

Brooklyn Bar & Lounge

Na most, az úgy történt, hogy sétáltam haza a körúton, mikor is megakadt a szemem egy jól kitalált arculatú táblán, mely azt hirdette, hogy 950-ért két koktélt kapunk. Mivel szeretjük a kihívásokat, és az új dolgokat, (na meg persze a koktélokat) novemberben ellátogattunk a helyre, ami azóta törzshelyünkké vált, mivel:
- az akciós koktélok sok más helytől különbözően NEM VIZEZETT löttyök, megfelelő alkoholtartalommal rendelkeznek, és FINOMAK.
- a pultos fiú közvetlen, és szemmel láthatólag nem csak ért ahhoz, amit csinál, hanem szereti is, amit EZÚTON IS KÖSZÖNÜNK.
- a helyen (bár néhol még látszanak a friss újranyitás - felújítás nyomai) végre kényelmesen el lehet férni, iszonyat menő kanapékon szürcsölheted a koktélt kényelmetlen fa ülőalkalmatosságok helyett, és KELLEMES, NEM TÚLORDÍTANDÓ ZENE szól. Ehhez már csak pluszt ad a gyönyörű falfestés, a poszterek, és a gyertyafény.
Szóval egyrészt gratulálunk a helynek, másrészt nézzétek meg ti is, hosszú idő óta az első igényes (és OLCSÓ) bár ahol jártam.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely