B.Cs.Zs.

B.Cs.Zs.

3 értékelés

Dr. Héczey András háziorvos

Évek óta Ô a háziorvosunk.Nem finomkodik,kiböki a problémát.Soha nem maradtunk ellátás nélkül,amit más orvostól már -nem is egyszer-elszenvedtünk.Nincs felesleges szócséplés,"ez van,ezt kell tenni"és mindent elmagyaráz,hogy egy laikus is megértse.Nekünk bejött,jó választás volt. B.Cs.Zs.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hagymatikum Fürdő

Helybélieknek féláras. Parkolóhely alig. Nagyon jó víz. A pedikűr szuper,a fodrász már kevésbé.Az öltözők tiszták,es a szekrények a karkötővel működnek,nem kell kulccsal vacakolni.Az étteremben finom ebédet ettünk,az árak is jók. A személyzet fele barátságos,udvarias, de van "citromba-haraptam és úgy maradtam"-hölgy is. Sokan vannak általában,de ha nincs elég nyugágy,akkor fogasokra is lehet pakolni. Felfedeztük az emeleti pihenőt,ott is vannak nyugágyak,asztalok és nyugalom :) nekünk tetszett :) hajrá Makó!:) B.Cs.Zs.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lukács Gyógyfürdő és Uszoda

Rendszeresen járunk ilyen helyekre pihenni,kikapcsolódni.Többek között vidékre is,ahol ilyet soha nem tapasztaltunk,maximum van néhány mosolytalan arc...Itt viszont a személyzetre illene nagyobb figyelmet fordítani. Sok esetben minősíthetetlen a stílus,a feltett kérdésre pl a mit tudom én -választ kaptuk,a másik gyakori a "keresse meg"...köszönjük, de erre nincs szükségünk.. B.Cs.Zs.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely