Kardulecz Erika

10292548_625434904227857_8175805654134718573_n.jpg

5 értékelés

Dr. Nagy Mercedes Judit fogorvos, Albertirsa

Mi körzetileg a Doktornőhöz tartozunk. Orvosilag meg vagyok elégedve, de viszont olyan problémám van, hogy összeköti a szakrendelést a magánrendeléssel és így azokat a betegeket hívják be elsősorban akik magánban mennek. Ezért aki körzetileg megy bármilyen problémával, azt legutoljára szólítják be. Tehát ez azt jelenti, hogy akár 3 órát is lehet ott ülni fájós foggal is sajnos. És ez nemcsak felnőttekre. hanem gyerekekre is igaz, őket sem hívják be ugyanúgy hiába türelmetlenek. Nekem ez a véleményem meg a tapasztalatom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Nagy Mercedes Judit fogorvos, Albertirsa

És még annyit hozzátennék az előző írásomhoz, hogy a 15 éves lányomnak a fogából kiesett a tömés és nem akar a Doktornőhöz menni, mert hiába kérünk időpontot akkor sem fogják őt behívni csak órák múlva, mivel nem magánban megy. Én ezt meg tudom érteni, csak sajnos tehetetlen vagyok, mert pénzem nincs magánorvosra akinek több ezer forintot kellene fizetni egy fogtömésért, de viszont a fog meg nem maradhat tömetlenül, mivel egyre nagyobb lesz rajta a lyuk. Nem tudom mi lenne a megoldás.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Siklósi Vár - Múzeum

Nekem nagyon tetszett a Siklósi Vár szeretnék még eljutni oda. Rengeteg élménnyel gazdagodtam. Maga a vidék is gyönyörű arrafelé. Kedvenc kirándulóhelyem az a környék.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Alberti Evangélikus Általános Iskola

Nagyon szeretjük ezt az Iskolát, mindkét gyermekem jól érzi itt magát. A tanárok nagyon rendesek, segítőkészek. Igyekeznek mindenben a gyerekek érdekeit nézni. Örülök, hogy ide írattuk a fiúkat. Szerintem és szerintük is jó döntés volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Karos Spa**** superior

Mi párszor nyaraltunk ebben a szállodában és nagyon jól éreztük magunkat. Minden tetszett, a szobák, az ellátás és a személyzet is nagyon kedves volt. Jó lenne ha még el tudnánk ide jutni. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely