4 értékelés

Rácz Rita kozmetika

Néhány hete jártam Ritánál, mert ki akartam próbálni az arcmasszázst. Nagyon tetszett amit hallottam róla, nem gondoltam, hogy ennyi jótékony hatása van. Először nem hittem, hogy egy arcmasszázs annyira kellemes lehet, de meg kell mondjam, hogy pozitívan csalódtam. Isteni érzés volt! Sokkal frissebbnek éreztem a bőrömet, amitől persze én is feldobódtam. Szuper volt, tuti, hogy nemsokára ismét bejelentkezek egy masszázsra. Azóta egyszer voltam Ritánál, amikor egy alkalmi sminket kértem tőle esküvőre. Nagyon szép lett és tartós. Tökéletesen hangsúlyozta a szemeimet, mégis visszafogott volt és elegáns.
Teljesen meg vagyok elégedve Rita szolgáltatásaival, azt hiszem ezentúl csakis hozzá fogok járni. Látszik, hogy otthon van a szakmájában. Nagyon aranyos, beszélget, tippeket ad, olyan, mint amilyennek egy jó kozmetikusnak lennie kell. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budapestfizio

Hát- és nyakfájdalom miatt kerestem fel a Budapestfiziot, egy egészségügyben dolgozó barátom javaslatára. Ülőmunkát végzek, irodában dolgozom, így az évek alatt igencsak letapadtak az izmaim és a tartásom sem a legjobb. Georgina (a vezető terapeuta) nagyon aranyos volt és segítőkész, alaposan megvizsgált, kikérdezett, majd olyan mozdulatokat, nyújtó és lazító gyakorlatokat mutatott, amiket otthon vagy munka közben is elvégezhetek. 2 hete csinálom napi szinten őket és már érzem a különbséget. Nagyon hálás vagyok Ginának és ajánlani fogom máshol is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szemamed Bt.

Tamási 3 patikája közül ide járok a legszívesebben, mert itt emberszámba vesznek. Mindig nagyon barátságosak, segítőkészek a gyógyszerész hölgyek. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

AliceHair Szépségszalon

Most voltam először Alicenél, de határozottan nem utoljára. :) Nagyon ügyes, nagyon aranyos és még hajápolási tippeket is adott. Mivel még új szalon, ezért ezúton is sok sikert kívánok hozzá és csak így tovább! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

3 Fénykép

Még több »

2 Kedvenc hely

Még több »
Servitius Group Szolgáltató Kft.
Fertő utca 10, 1107 Budapest
Simon Cukrászda
Szabadság utca 64-66., 7090 Tamási