Ízbimbó

Ízbimbó

6 értékelés

Le Biscuit Bistro

Nekünk nagy csalódás volt. A vaddisznópörkölt marhahúsból volt, de még marhapörköltnek is gyenge volt, a fűszerezés semmilyen, vacak paprikával. A quiche tésztája sületlen, a paradicsom rajta olcsó cukrozott sűrítmény. A hűtőszekrényből kacsacombok ugrálnak a földre, ahogy a személyzet nyitogatja az ajtaját. A bor jó volt, de ez nem az ő érdemük. Egyzer elég volt megnézni ezt a helyet...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tokyo Étterem

Ár/érték arány tényleg nagyon jó! Az ételek nagyon ízletesek, a kiszolgálás udvarias. Egyszer kiborítottam valamit a futószalagra véletlenül, és nagyon normálisan kezelték a helyzetet. Egyszer gyerekekkel voltam, szerencsesüti is jött a szalagon. Megkérdeztük, hazavihetjük-e, mire mondták, hogy persze, és hoztak még kettőt. Apróságok miatt nem adtam maximumot, pl. nem mindig van kézmosószer, az üdítőt néha kitöltve hozzák, így nem látom, miből töltöttek, a helyiség lehetne hangulatosabb.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nova-Sun Testszépítő Aerobikklub

Magam ellen dolgozok tulajdonképpen azzal, hogy közhírré teszem: ilyen jó közlekedésű, központi helyen lévő, jól felszerelt és elérhető árú kondi-/aerobic terem szerintem nem sok van. A szauna mindig megy, nekem pont jó a hőmérséklete, a személyzet és a vendégek is barátságosak, a tisztaságra se lehet panasz. Egyetlen negatívum, de ez sok helyen így van: ha aerobic óra van, a zenéje elől még a szaunában sincs menekvés...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gourmand Cafe

Rendszeresen járok hozzájuk kedden, szombaton és vasárnap este énekelni. Egy Smici nevű srác tart profi karaoke partikat, amik jó hangulatúak, kulturáltak, nem kocsmai vonyítás és ordítás. Általában betévednek turisták is, jó előadók mindig vannak. A hely nem drága, a személyzet kedves, jó fejek. A legjobb budapesti hely az éneklésre vágyóknak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Trófea Grill Étterem - Visegrádi

Ez a kedvenc Trófeám, pedig többször voltam máshol is, Budapesten az összeset ismerem. Dezső a főszakács, akkor a legfinomabb a kaja, ha ő készíti. A birkapörköltet különösen ajánlom, az egyszerűen verhetetlen!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Halászcsárda

Nem először szerzek rossz tapasztalatot a csárdában. Utolsó alkalommal betelt a pohár, mert a grillezett harcsa helyett cápaharcsát, pangassiust hozott ki a mogorva pincérnő. Ez teljesen biztosan így történt, nem tévedek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

1 Kedvenc hely

Még több »
Nova-Sun Testszépítő Aerobikklub
Kádár utca 6., 1132 Budapest