Sándor Anna

Sándor Anna

1 értékelés

Szigeti Halászcsárda

Az idei szezonban a szakácsuk eléggé csapnivaló volt. Többször ettem ott a nyár folyamán, és a korábban megszokottnál drágábban, többször kifogásolható minőségű ételt szolgáltak fel. A hortobágyi húsos palacsinta náluk pl. a megszokott szósz és palacsinta, de a töltelék pörköltből való húsdarabok, nem darálva, hanem jókora húsdarabok formájában, nem gusztusos és nehezen emészthető.
A vadételek között is sikerült egy apróravágott szarvasfilét (cc 100 gr hús) 2400 Ft os áron megkapnom.
Az idősebb pincérek leereszkedőek.
A hely 1993 óta a kedvenc harkányi éttermünk volt, mára egy táncos szórakozóhely szintjére süllyedt. Remélem a következő szezonban a korábbi szinvonalát nyeri vissza

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely