Julianna Egri

10400058_1616312635269848_787801488289682473_n.jpg

1 értékelés

Panel Plast Kft.

Sziasztok!
Idén elhatároztam, hogy ablakcserét végeztetek a lakásomban. Ugyanis a fa ablakaim, igen csak, elkorhadtak, és befolyt a víz a lakásomba. Egyik nap, munka után, mentem hazafelé, kezembe akadt a szórólapjuk, a Panel Plast Kft.-nek, nagyon tetszett amit ott írtak. Felnéztem a netre, megkerestem a honlapjukat, és elolvastam, a cégről alkotott megrendelők véleményeit. Volt negatív, és pozitív is. De én ezzel, mindig is úgy voltam, hogy én csak azt hiszem el, amit saját szememmel látok, és megtapasztalok. Felhívtam, a megadott számot, és a vonal túlsó végén, egy kedves női hang szólalt meg, ami számomra, nagyon pozitív volt. Akkor ott, rögtön el is döntöttem, hogy velük fogom csináltatni az ablakaimat. Esztivel, így hívták a hölgyet, megbeszéltük a részleteket.
Kijöttek felmérni. A megadott, időpontra el is készültek vele. Esztivel megbeszéltük hogy mikor jöhetnek. Takaró fóliával letakartam a bútorokat, és vártam őket.
Meg is jelentek. Három fiatal srác jött, Zsolti, Robi, és Csabi. Kedvesek, aranyosak, és fantasztikusan tudtak csapatban dolgozni. Míg az egyik, szedte ki az ablakokat, addig a másik srác, hordta lefele a törmeléket, a 4.-ről Visszafelé, sem jött üres kézzel, már hozta az új ablakokat, sajnos lift nincs. Épp elég volt felcipelni szegénynek. Miután beállították a keretet, habbal körbefújták, és felrakták a szigetelő csíkot. Bámulatos volt, mennyire, pontosan, precízen dolgoztak.
Folyamatosan takarították a munkaterületüket. Pár óra, és már, be voltak szerelve az ablakok, redőnnyel, mindennel együtt.
Nagyon látszott, rajtuk, hogy ők egy, nagyon összeszokott, csapat. Tudom, hogy nem mindenki van, ezen a véleményen, de mint említettem, én csak is, saját tapasztalatomat írom le. Én nagyon megvoltam velük elégedve, és környezetemben, mindenkinek, csak ajánlani fogom őket. Köszi Zsolti, Robi, és Csabi a fantasztikus munkát végeztetek. További szép sikereket, és sok-sok megrendelőt kívánok nektek srácok!!! Nagyon jók vagytok!
Itt még egyszer, leírom a cég nevét, és elérhetőségüket!

Panel Plast Kft. 1133 Budapest Kárpát u. 16.
Tel. 06-1 785- 1395
vagy 06-70 357- 2326

Üdv.: Zsárta Lászlóné Julcsika

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely