5 értékelés

Deichmann

Általában nem vagyok túlzottan megelégedve a Deichmannos cipők minőségével. Közepesnek mondanám őket. Van, ami szétmegy 1 hónap után, van, ami nem. De ilyen árakon mit várunk? A cipők stílusa nagyon nem tetszik, sok a "közönséges" darab, 40-es lábra szinte lehetetlen olyan cipő kifogni, ami jól állna. A biztonsági őr folyton a nyakamban van, ez sem hagy nyugodtan nézelődni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Media Markt

Kedves a kiszolgálás, de az árak elég borsosak. Nem tetszik az üzlet elrendezése, nehezen találok meg bármit is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pasa Kebab Török Étterem

Nagyon finomak az ételek, melegen érkeznek fél órán belül, ha rendelünk. Egyszer volt mócsingos a hús, akkor sokáig nem ettem innen semmit, de aztán adtam neki egy új esélyt, most semmi gondom nincs ezzel az étellel.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Allee Bevásárlóközpont

Egyik kedvenc bevásárlóközpontom. Ha Pesten járok, mindig benézek, üres kézzel a legritkább esetben távozom; sokszor vannak kedvezmények. Az üzletház elég nagy, szinte mindenféle üzlet megtalálható, bár néha kissé nehézkesen tájékozódom. Tetszik az folyosók berendezése, hangulata. A mosdók állapotával nagyon elégedett vagyok.
Ugyanekkor zavar egyes eladók udvariatlansága, modora, valamint a sok tehetősebb korombeli fiatal tekintete, amikor nem a legújabb divat szerinti öltözékben megyek végig az üzleteken. Néha zavaró szembesülni a lenéző tekintetekkel, de aki ezt figyelmen kívül tudja hagyni, annak kétségkívül hamar kedvencévé válik ez a bevásárlóközpont. Ettől eltekintve öt csillagra értékelem a helyet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Humanic

Nem igazán szimpatikus az egész üzlet, a dolgozók, eladók, biztonsági őrök modora, a magas árak, a sokszor rossz minőségű cipők. Még október körül vettem 2 pár csizmát. Egy tavaszi, átmenetit, és egy téli bundásat. A tavaszi egy nap hordás után elkezdett szétválni a talpánál. Visszavittem, a hölgy pedig némi szájhúzogatás után megígérte, hogy a cipőt megjavíttatják. Ez meg is történt, azóta mondhatni nincs gond vele, de nem ragasztották meg valami igényesen.
A másik pár cipővel nincs gondom, egyedül esztétikailag hagy maga után kívánnivaló, ugyanis nemrég kopni kezdett az oldaláról a bőr. No, ettől még használni tudom, de nem szeretem, ha egy cipőnek igénytelen a külseje. Ettől függetlenül jó szolgálatot tesz, mert meleg és kényelmes. Lehetne minden cipő ilyen, vagy inkább ennél jobb minőségű, mert mindkét pár cipő jóval 10 ezer forint fölött volt.
Többet várnék. Jóindulattal 3 csillagot kap.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely