Izabella Nagy

Izabella Nagy

1 értékelés

Rákóczi Grillház

Sajnos, ma jártunk ott, azt gondolom utoljára. Telefonon asztal foglaltunk és svédasztalos ellátást kértünk 5 személyre. Azt ígérték, várnak szeretettel és minden rendben lesz. A fogadtatás katasztrofálisra sikeredett, ami igen csak elvette a kedvünket és az étvágyunkat. Ha nincs velünk a spanyol ismerősünk, aki először jár Budapesten én azonnal kifordultam volna az étteremből. Szerettük volna megmutatni neki a magyaros vendégszeretetet és a finom ízeket. "Sikerült".
Én majd elsüllyedtem szégyenemben a kiszolgálás minősége miatt a vendégünk előtt.
1. Az ajtóban egy udvariatlan goromba pincér fogadott, ott létünk alatt végig hasonlóan viselkedett.
2. Miután nehezen sikerült asztalhoz ülnünk, nekünk kellett oda mennünk a pincérekhez, hogy rendelni szeretnénk valami innivalót.
3. A használt tányérokat, poharakat csak felszólításra vitték el.
4. Az ételeken legyek mászkáltak, mikor szóvá tettük azt mondták ez természetes, bejönnek az ajtón.
5. Végül amikor fizetni szerettünk volna közölték, hogy csak készpénz fogadnak el, menjünk a legközelebbi bank automatához.
Mi szinte mindannyian a vendéglátásban dolgozunk, de ha valaha így viselkednénk bármelyik vendégünkkel azonnal kirúgnának ill. lehúzhatnánk a redőnyt.
Az igazság az, hogy többször jártunk már náluk, különböző családi események megünneplése kapcsán és mindig elégedettek voltunk, de ez a mai élmény nehezen lesz felejthető. Jobb, ha itthon maradunk megóvandó a vendégünket és magunkat a hasonló szituációktól.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely