Klaudia Evelin Tetlák

photo.jpg

1 értékelés

Dr. Balogh Imre fogorvos, Szentendre

Megközelítőleg 13 éves korom óta (több mint 10 éve) látogatom Balog doktor rendeléseit. Egyik legfontosabb erényének a szeretetteljes türelmét tartom. Valamint nagyon tetszik, hogy ha én kértem is, nem volt hajlandó kifúrni "talánra" fogat. Mikor még nem biztos benne akkor még egy ideig hagyta(azóta sincs baja a fogamnak). Legalább 10 alkalommal fúrt már(ebben van csere is) de egy esetben sem éreztem semmit. Még kifejezetten kellemetlennek sem mondanám. Anyukámnak pl. mikor már nagyon szétesett a rágófoga akkor még addig ügyeskedett az amalgámmal(akkor még az volt) h nem kellett kihúzni a fogát, és mai napig is megvan. Lehet több a tömőanyag mint a fog, de a sajátja.
Szoktunk egy keveset beszélgetni is. Mikor párhónap után újra megyek kontrollra, vagy bármi, akkor emlékszik rám és a korábbi beszélgetésünkre is. Ami azért is esik jól, mert nem egy munkadarabnak érzem magam, amin csak túl kell esnie. Illetve, nekem ez biztonságérzetet ad, és sokkal több bizalmam van így az orvos iránt, mint ha csak gyorsan kifúrná/betömné/kihúzná stb.
Tehát mindenképpen ajánlani tudom, mert egy nagyon jó hangulatú kezelés, illetve jó minőségű munka lesz a végeredmény! Pedig ez nem is magánrendelés.

Bátran legyenek hozzá bizalommal!
Klaudia :)

Hasznos ez a vélemény? Igen