tündi

tündi

2 értékelés

Dr. Takáts Béla nőgyógyász - szexuális fájdalolmkezelés

Régóta fájt az aktus. A fájdalmas behatolás kezdete összefüggött egy makacs gyulladásra szedett antibiotikumos kezeléssel. Nem javult, pedig több nőgyógyásznál is próbálkoztam. Sokáig nem is tudtam, hogy mi a bajom, hiszen rendszeresen baktérium, vagy gomba ellen kezeltek. mikor rájöttem a diagnózisra már könnyű volt megtalálni Takáts doktor urat, aki segített és gyorsan megoldódott a probléma, végetért a rémálom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Takáts Béla nőgyógyász - szexuális fájdalolmkezelés

Kb 2 éve kezdődtek panaszaim: csípő, égő érzés együttlét, valamint vizeletürítés esetén. 5 nőgyógyásznál jártam panaszaimmal. Több kivizsgálás, tenyésztés, hüvelykrémek után sem történt változás. Közben méhszájsebem alakult ki, melyet fagyasztattam, majd hüvelygombám, melyet kezeltek. De a fájdalom továbbra sem múlt el. A legutóbbi orvos azt állapította meg, hogy valószínűleg vulvodyniám van . Azt ajánlotta, hogy külföldről szerezzek be egy krémet, valamint használhatok Lidocain kenőcsöt és csináltassak allergia vizsgálatot. Ha az előbbiek nem hoznak eredményt, műtéti beavatkozást érdemes csinálni. Nos az előzőek semmi eredményt nem hoztak. A műtétet szeretném elkerülni. Így további orvosokat kutatva rátaláltam Dr Takáts Bélára.
Kb 2 és fél hónap, 12 fájdalmas, ámde egyre tűrhetőbb kezelés után, végre együtt tudok lenni a párommal, fájdalom nélkül. Leírhatatlan nagy öröm töltött el az első próba együttlét után és ezt nagyon szépen köszönöm a Doktor Úrnak! Viktória

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely