Gyimóti Rita

Gyimóti Rita

1 értékelés

Dr. Karpiák István háziorvos

Abszolút rossz tapasztalatról tudok én is beszámolni: Dr. Réhm Márta távolléte miatt egyszer Dr. Karpiákhoz voltam kénytelen menni, aki arrogáns volt és lekezelő. Kb. 2 percet töltöttem nála, mialatt ő a visszatérő hólyaghurutomra és kezdődő vesemedence-gyulladásomra felírt 3 doboz Tramadolort (ami központi idegrendszeren keresztül ható opiát-típusú fájdalomcsillapító) és elküldött, pedig beutalóért mentem. Úgy kellett bekönyörögni magamat a kórházba, hogy kivizsgáljanak, 2 hetes antibiotikum kúra követte ezt a kis incidenst.
Valószínűleg az átkosban szocializálódott orvosok némelyike még nem volt képes helyretenni, hogy ma már a "pénzért szolgáltatást" elve kellene, hogy érvényesüljön, nem ő tesz szivességet azzal, hogy ott ül és "észt oszt", ezért mi fizetünk és jogosan várunk el valamit cserébe. Semmi extrát, csak hogy ne kiabáljanak az emberrel, ne kezeljék le, ne alázzák meg, tisztelettel viszonyuljanak hozzánk. Hiszen nem szórakozásból járunk oda, mindig betegen, szükségből, némiképp kiszolgáltatottan. Ezzel visszaélni gonoszság.
Szavazzunk lábbal, válasszunk másik orvost, ha már erre van lehetőségünk. Éljen a szabad orvosválasztás. Soha többet nem megyek Dr. Karpiákhoz.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely