Lecz

2 értékelés

Velence Resort & Spa

A rossz időre való tekintettel ezt a helyet kerestük fel párommal. Odakint kb. 19 fok volt...a probléma az volt, hogy bent se votlt sokkal több. Nem működtek a kártyás zárak a szekrényeken, mindig keresni kellet valakit, aki kinyitja. Mivel kint nyárhoz képest nagyon hideg volt, nem tudtunk kimenni a büfébe. Fáztunk, éhesek voltunk. A kinti, velencei tavi részt egyáltalán nem tudtuk még csak kipróbálni sem.
A szaunába csak felárért lehetett bemenni. Egyszerűen felháborítónak tartom, hogy a közel 4000 Ft-os belépő nem tartalmazza a szauna használatot!
A benti rész egyébként hihetetlenül kicsi (majdnem értelmetlen...milyen lehet a teltház?), és csak a kisebb medencék vize meleg. Az élményfürdős medencébe meg lehet fagyni, ha nincs fűtés.
Ahogy elnéztem a szállások is nagyon sokba kerülnek. Nem értem, hogy egy újonnan épült, gyakorlatilag teljesen még fel sem futott szálloda, ilyen árakkal, és ilyen színvonalon aluli szolgáltatásokkal hogy gondolja, hogy versenyképes lehet.
Ilyen árakkal már külföldi All Inclusive nyaraláson lehet részt venni! Azért ez elég elgondolkodtató!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Marxim Pub Pizzeria

Erre a helyre már 13 éve járok. Finomabb pizzát nem nagyon lehet találni, mint ami itt van (sokszor rendelek, sütök itthon pizzát, eszem éttermekben, úgyhogy elhihetitek). Ár/arány értékben verhetetlen hely a Marxim! Most, hogy még bővítések is voltak , a hely jobb mint valaha. Ha jól tudom céges bulikat is lehet már tartani (mámint ere a célra elkülönített, leválasztott helyiségben), ráadásul lett kiülős rész is.
A pincérek jófejek, a hangulat mindig nagyon jó. Persze lehet mondani, hogy nem egy patika tiszta hely, meg hogy van egy lepukkant feelingje...na de pont ez teszi izgalmassá. Aki Marximozni megy, az nem steril, burzsóá helyre vagyik ugyebár? :). Ha lenne 6 csillag, akkor azt adnám! Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy egyszer nézzen be egy pizzára!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely