T.Tamás

T.Tamás

1 értékelés

Vario Autó Kft

Üdv.

Sajnos nekem nincs pozitív tapasztalatom. Vettem egy autót náluk beszámítottak egy hitellel terhelt autót. Azt elfelejtették mondani szerződéskötéskor hogy az autón csak azután rendezik a hitelt miután eladták. A bank hívogatott telefonon hogy fizetni kéne a hitelt és jó lenne rendezni a tartozásom. Megkeresésemre a válasz Variótol az volt ne aggódjak ki van fizetve csak a bank még le akar húzni. Persze ez nem igy volt már külső követeléskezelő és bar lista is szóba került ha nem fizetek a banknak. Márc 26 án vették át tőlem az autót és csak juni 6 án lett lezárva a hitel. Lehet hogy ez náluk bevett szokás de mondjuk nem lett volna rossz tájékoztatni erről. És nem hitegetni hogy ki van fizetve ne aggódjak, mikor ez nem volt igaz. A másik. A nagy garancia és 50 pontos átvizsgálás ellenére az átvétel előtt egy nappal telefonáltak hogy most vették észre hogy nem jó a fűtőradiátor..... Na sebaj kicserélték csak nem tudom a 2 hétig amig vártam a kocsira miért nem tudták átnézni.
Ami még nem tetszik hogy most lenne a 3 hónapos revizióm. Elég zavaros beosztásban kell dolgoznom ezért 2 héttel előtte telefonáltam időpontért. kollégájuk igért egy visszahivást hát nem sikerült neki újra telefonáltam újabb igéret ismét nem sikerült. Írtam egy emailt a szerviznek arra válasz sem jött. aztn irtam az infovario-ra. Ott jött egy ilyen válasz " julius1. 9:00 -kor várjuk"
De az időpont egyeztetés nálam arról szól hogy próbálunk egyeztetni azért egyeztetés a neve. Sajnos ezen a napon pont dolgoznom kell. Hétvégén pedig irány nyaralás azért is szerettem volna előtte átnézetni , de 2 hét nem volt elég rá hogy találjanak egy időpontot. Azt hiszem ezek után megyek a régi jól bevált szervizembe. Köszönöm a lehetőséget ( a reklám matricákat majd bedobom ha arra járok)

Tóth Tamás.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely