besambaba

photo.jpg

4 értékelés

Dr. Faludi Zoltán fogorvos

Kedves, pontos, preciz. Jó.Jó orvos.A szó minden értelmében.Nekem olyan fogamat mentette meg,hogy hihetetlen.Nem hiszem hogy ajánlani kelll , jó híre van, ismerik és elismerik a munkáját, Makón és környékén.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Faludi Zoltán fogorvos

Újra megbizonyosodtam Faludy dr kedvességéről, ügyességéről.Jó lenne ha többen megosztanák a véleményüket az orvosokról, mert nem csak a rossz benyomásnak kell hangot adni, hanem a jónak is.Ismét jó napom van.Miatta és az asszisztense miatt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Aranypart ***

Nagyon, nagyon jó volt minden, mindenki a recepciosoktól az ebédlőben dolgozókig mindenki nagyon figyelmes, előzékeny, kedves volt.Felejthetetlen emlék.A rengeteg finom süti helyett jó lett volna gyümölcs, mert az egyáltalán nem volt, csak kompótok formájában.De ettől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat.KÖSZÖNET Szalma család.a 89 éves anyukánkkal.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Domokos Mária háziorvos

A dr nőben olyan orvost ismertem meg, aki teljes odaadással, együttérzéssel áll a betegei mellé, és mindent elkövet a gyógyítás érdekében.A beteget nem csak fizikai tünetei alapján, hanem a teljes test és lélek együttesében.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely