Lauterné Hirsch Katalin

541462_522089981215044_1020261813_n.jpg

2 értékelés

Trófea Grill Étterem Óbuda


Kedves Ismerősei és Barátaim!
Szeretném veletek megosztani a mai nap fájó eseményét. Úgy terveztük a családommal, hogy a mai nap a budai XI. kerületi Trófea étteremben ebédelünk.Nem is volt ezzel semmi baj. A probléma akkor adódott, mikor a recepciónál kértünk egy 4 személyes asztalt, köztük a finn lányommal. Épp oda akart kísérni minket az asztalunkhoz egy hölgy, mikor rám nézett és közölte velünk. hogy az én öltözetem nem megfelelő. A lányom rövid ( szinte csak popsi takaró) farmer sortban a fiam combközépig érő rövid nadrágban, én pedig térd alá érő fehér nyári nadrágban érkeztem.Ennek ellenére a hölgy kijelentette, hogy én ebben a szerelésben nem mehetek be, mert sportos öltözetnek felel meg.Mi van akkor ha egy 20 fős sportcsapat érkezik meg ebédre, egyen szerelésben és kifizetnének kb. 70 ezer forintot. Őket is elküldenék? Mi csak 4-en voltunk kb 20 ezer forintra számolva. Köszönöm Magyarország! Magyarország jobban teljesít.
A finn lányomnak is meg volt a véleménye Nem is értette, hogy 40 fokban miért kell hosszú nadrág? Nem először jártunk itt, de valószínűleg utoljára.
Köszönöm Trófeagrill étterem.
Tisztelettel
Hranek Sándor

Hasznos ez a vélemény? Igen

Unitravel Utazási Iroda

Jártam nálatok... de minek? Párizsi útra voltam befizetve, fakultatív programok nélkül, amit az utazás elött 3 nappal szerettem volna befizetni, de NEM lehetett, elhajtottak,hogy már késő... Mivel az út eredetileg közvetitő irodában lett befizetve, így felhívtam őket és 2 nappal az utazás elött kedvesen és udvariasan vártak, hogy menjek és fizethetem a fakultatív prgramok bármelyikét ! Befizettem, és meg is kaptam a prgramokat! Tanulság a közvetítő irodaval jobban jártam mint az Unitravellel ! Az útról is megvan a véleményem (nem túl kedvező) ezt majd késöbb !

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely