Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

Csaba Balogh

Vélemények, értékelések (3)

Luna Studió

Értékelés 2014. 06. 11. 22:09
A mai napon úgy döntöttem levágatom a hajam kicsit. Elég hirtelen felindulás volt ez, de úgy éreztem ettől fogok ma jobb kedvre derülni, szóval nem volt más választás, mint kiszemelni egy szimpatikus fodrászatot. Alapból veszélyes ez, hiszen általában mindenhová időpontra megy az ember..viszont nyílt mostanában ez a Luna Studió hajvágószalon mindenhol, és az én hazafelé vezető utam mellett is akadt egy, így be is mentem.
Arra gondoltam érdekes lehet számotokra is ez a kis tapasztalat, úgyhogy mindenképp leírom.:)
Egyébként is szemeztem már velük, szerintem jó kis gondolat egy ilyen fodrászatot létrehozni, főleg, ha így normális árak mellett megfelelő szolgáltatást kapunk.
Nekem sikerült viszonylag a déli csúcsba belefutni, úgyhogy pont nem volt szabad hely (egyébként, komolyan nem tudom ez hogy lehet, mert eddig meg csak üresen láttam..na mindegy), de kb 15-20perc twitter és e-mail böngészés után máris én következtem az aktuális felszabaduló fodrásznál. Nem történt semmi extra, megmosta, frizurát vágott, majd nagy kefével megszárította. Én nem kértem rá igazából semmi extrát (ajánlgattak mindenféle szuper természetes habokat/olajokat stb), mert itthon is van bőven hajápolószerem köszönöm szépen, csak egy vágást szerettem volna végre.
Amiért mentem megkaptam. Megszabadultam egy jó 10 centi hajtól, ami úgyis visszanő hamar, de most jól fog esni a hiánya egy darabig az biztos. :)
Árban sem volt vészes a dolog, és most megint egy időre letudtam a fodrász témát. Egyszerűen bármennyire is szeretnék, nem tudok olyan rendszerességgel járni, plusz nekem macerás az időpont egyeztetés, sose tudom előre mikor lesz fölösleges X órám, plusz a költségvetésemnek sem mindegy:)
Ha valaki hasonló cipőben jár, szerintem megér egy próbát, mert gyors, egyszerű, nem nagy kiadás. :)
  • elismerés