Belányi Enikő

Belányi Enikő

1 értékelés

Magyar Államkincstár Családtámogatási Ügyfélszolgálat

2013. júniusában édesanyámnál, aki 86 éves csigolyaroppanást állapítottak meg. Csaknem egész nap fekszik, étkezni kell fel, illetve utána a járókerettel sétál a pár métert aztán vissza az ágyba. Nagyon gyakran még felnőtt pelenkát is használ, mert nem bír fel kelni az ágyból időben, és sajnos olyankor a fürdőig vezető úton végzi el kis/nagy dolgát. Beadtuk szeptember elején a fogyatékossági támogatás igényt, hogy az egyik gyermeke ápolásira tudjon vele menni, hisz max. 1-2 órát lehet egyedül hagyni. Idén azaz 2014. március elején többszöri érdeklődésünkre elutasították a kérelmet, mert - állítólag önállóan eltudja látni magát!!!!!!!!!!!!!
Még ezen határozat kézhezvétele előtt kiderült a zöldhályog miatt már foltokat is alig lát, a szemész szakorvos ráírta az ambuláns lapjára, hogy FOT-ra javasolja, mert nagyon-nagy baj van -élve szavaival.
Nos 2 hónap múlva visszakaptuk az agyonkapcsozott háziorvosi beutalót, hogy töltessük ki a fogyatékossági támogatást mire is kérjük ( IV,pont ) nos ebben a pontba be van x-ve a látási rész.
MIvel az ügyintézőt nem lehet elérni, a call-centernél azt a választ kaptam, hogy továbbítják az ügyintézőnek és Ő fel veszi velem a kapcsolatot, 2 egész napja várom a visszahívást, amely még nem érkezett meg!

Egyre jobban azaz érzésem, azt várják hogy édesanyám meghaljon és ne kelljen fizetni semmit sem!!!!!!!!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely