Peterdi Judit

190189_121265917949664_6675262_n.jpg

5 értékelés

Dr. Tóth Antal háziorvos

Én imádom. Olyan empatikus, megnyugtató, gyors, hatékony. Bármit felír, bármilyen vizsgálatra elküld, kiír táppénzre. A rendelés flottul megy, nincs feszültség a váróban. Nagyon remélem, hogy még sokáig nem megy nyugdíjba.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Háda Angol Használtruha Kereskedelem Maglód, Auchan

Zárás előtt fél órával már kinézik az embert, sürgetik, áru letakarva, hogy ne bolygassuk, felmosnak, arcokat vágnak. 15 perccel zárás előtt lezárják a kasszát, 10 perccel zárás előtt engedik le a redőnyt, na nem földig, csak annyira, hogy eszedbe se jusson bejutni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

KÖKI Terminál Bevásárlóközpont

Nagyon szeretem, hogy sosincs tömeg, lökdösődés, pedig mindent tud, amit a többi pláza (jó, mozi nincs, na és?) Eltévedős, de nekem az összes az, nem látok különbséget. A tetőkert csodálatos! Meg lehet pihenni odakint, egy játszótér is helyet kapott rajta.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Heim Pál Gyermekkórház - Üllői úti telephely

Fulladozó háromévessel mentünk be ügyeletre, már lila volt az oxigénhiánytól, mire megvizsgálták. Három órába telt, mire az osztályra kerültünk. Az osztályon beszólogattak nekünk, amikor sürgettük a kezelés megkezdését. Harcolnom kellett, hogy vele maradhassak éjszakára. Életem legborzalmasabb kórházi élménye volt. Mivel köptetőn kívül mást nem kapott, Karácsonyra haza akartam vinni. Erre dühösek lettek,mert mint mondták nem kapnak annyi pénzt a TB-től, ha nincs bent a gyerek. Pulmonológia.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lidl áruház XVII. Pesti út 237.

Kiváló a választék, a kiszolgálás, bankautomata, és dohánybolt is van, nem véletlenül van tele mindig a parkoló.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely