Gajárszki Ari

Gajárszki Ari

2 értékelés

Dr. Doffek János szülész-nőgyógyász

Dr. Doffek János adjunktus úrhoz kb. 20 évig jártam,én nála korrektebb,becsületesebb,nagy tudásúbb emberrel életemben nem találkoztam,mint nőgyógyász,is,és tényleg,mint EMBER is!!!!
Amikor sok évvel ezelőtt szültem a Szent Rókus Kórházban,nem volt fogadott orvosom,és ő jött,és segítette,és rendkívüli figyelmet tanúsított mindenki iránt. nem véletlenül kerestem fel hosszú évtizedeken át a magán rendelésein is. Kívánom,hogy éljen még nagyon sokáig,és segítsen másokon is!
Üdvözlettel: Gajárszki Ari Százhalombattáról

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Kecskeméti Beáta fogorvos

Ma,azaz január 23-án délelőtt 11-re kaptam időpontot Dr. Kecskeméti Beáta doktornőhöz. Mint mindig,pontosan betartotta az időt, 11-kor már kezdte is a kezelést. A doktornőhöz,kb. vagy 10 éve járok minimum, de eszembe nem jutna máshoz menni. A legjobb fogorvos,akivel valaha is találkoztam. Mindig mosolygós,abszolút fájdalommentes bármilyen kezelése,és amióta hozzájuk járok,nem félek a fogorvostól,mert nincs mitől! Nagyon aranyosak a férjével Jánossal együtt,és a rendelő tökéletesn felszerelt,tehát mindenki "jó kezekben" van! Köszönöm drága Bea doktornő!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely